Recensie Woezel en Pip Houten Blokken

Naam:

Woezel en Pip Houten Blokken 50 stuks

Producent: Woezel en Pip
Adviesprijs: €14.95
Leeftijdscategorie: vanaf 12 maanden

Verkooptekst fabrikant: Houten blokken in verschillende kleuren en vormen om de leukste bouwwerken mee te maken, samen met Woezel & Pip en Buurpoes. Bouw wat je wilt met deze blokken, laat je fantasie erop los. Na het spelen kunnen de blokken netjes worden opgeborgen in de ton.
Klopt dit? Jazeker!

Recensie Woezel & Pip Houten Blokken 50 stuks:

Woezel en Pip Houten blokken 50 stuks Woezel & Pip zijn ware helden voor de allerjongste kinderen doordat de tekenfilmpjes van Woezel & Pip erg kleurlijk zijn vol vrolijke liedjes. Met deze houten blokkenset van Woezel & Pip kunnen kinderen vanaf 1 jaar met deze helden spelen.

In deze ton zitten 50 blokjes waarmee een dreumes zich kan ontwikkelen door te leren hoe hij of zij de blokjes op elkaar kan stapelen. Speel samen met je kind en al snel hebben ze door dat een toren van houten blokjes ook om kan vallen. Met deze blokkenset heeft een klein kind al snel uren speelplezier.

Net zoals op de tekenfilmpjes van Woezel en Pip zijn ook deze stevige houten blokken voorzien van vrolijke kleuren en ontbreken Woezel, Pip en de buurpoes niet als blokje!
Heel veel valt hier verder niet over te vertellen: het is degelijk, stevig, vrolijk, leerzaam en leuk. Het fijne aan de Woezel en Pip Houten Blokken set is dat de blokken gemaakt zijn van hout. Houten speelgoed is erg populair en dat is niet voor niets zo. Houten speelgoed is sterk en bijna niet kapot te krijgen. De waardering die ik hieraan geef is dan ook een ruime 9.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...