Recensie Pukylino Loopfiets

Naam:

Pukylino Loopfiets

Producent: Puky
Adviesprijs: €39,99
Leeftijdscategorie: +1

Verkooptekst fabrikant: Pukylino is de instap in de mobiliteit, traint de eerste stuur- en beenbewegingen. Heeft geluidarme wielen.
Klopt dit: Ja, je hoort de wielen niet en het is een fijn instapmodel loopfiets.

Recensie Pukylino Loopfiets

Pukylino LoopfietsDe Pukylino Loopfiets van de Duitse fabrikant Puky is een instapmodel loopfiets en zit ergens tussen een loopauto en een loopfiets in. De Pukylino is verkrijgbaar in vier kleuren, te weten rood, roze, blauw en groen.

Dit instapmodel loopfiets is een degelijk en zeer stevige fiets. Door het solide ontwerp kan het nauwelijks omvallen. Het zadel zit voor kleine kinderen fijn door het ergonomische ontwerp ervan. De wielen worden door de fabrikant omschreven als geluidarm en dat klopt wel: zelfs binnen in huis op een tegelvloer hoor je de wielen niet wanneer het fietsje rijdt.

Ondanks dat dit product het CE symbool voert dien je de kinderen wel goed in de gaten te houden. Een onvoorspelbare beweging is namelijk zo gemaakt en ongelukken zitten in een kleine hoek.

De Pukylino Loopfiets kan een gewicht tot maximaal 20kg houden en dat is geen probleem. Tegen de tijd dat de meeste kinderen 20kg wegen zijn ze dit product namelijk al lang ontgroeit en hebben ze meer plezier aan een opvolger van dit instapmodel.

Deze loopfiets moet zelf nog in elkaar gezet worden. De meegeleverde montagehandleiding is zeer duidelijk waardoor de Pukylino gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Voor kinderen die net kunnen lopen is het een prachtig product: hiermee kunnen ze net iets sneller vooruit komen en tegelijkertijd trainen ze de beenspieren en hun ruimtelijke inzicht. Met sterkere beenspieren kunnen ze weer gemakkelijker lopen en ruimtelijk inzicht helpt om allerlei dagelijkse dingen te vergemakkelijken.

Kortom, wederom een ‘fietsje’ van de Duitse fabrikant Puky waar vrijwel niets op aan te merken is.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...