Win een GOULA Kalenderklok

Win een GOULA KalenderklokKomend weekend gaat de zomertijd weer in. In de nacht van zaterdag 29 maart op zondag 30 maart gaat de klok daarom een uur vooruit. Voor volwassenen kan dit al lastig zijn, laat staan voor jonge kinderen. Maar met de GOULA Kalenderklok is dit verleden tijd. Deze prachtige houten klok is een praktisch hulpmiddel voor peuters en kleuters bij het ingaan van de zomertijd.

Om te vieren dat het weer langer licht blijft, mogen wij van Koninklijke Jumbo een GOULA Kalenderklok gratis weggeven! Wil jij de GOULA Kalenderklok winnen? Doe dan mee aan de volgende prijsvraag!

Win een GOULA Kalenderklok prijsvraag

Om kans te maken op de GOULA Kalenderklok moet je het volgende doen:

1) Like SpeelgoedMagazine.nl op Facebook;
2) Laat onderaan in dit bericht een reactie achter en vertel op een leuke manier waarom jij met de GOULA Kalenderklok de tijd wilt verzetten naar de zomertijd.

Vergeet niet je email adres in te vullen (het email adres wordt niet gepubliceerd) waarop wij je kunnen berichten wanneer je hebt gewonnen.

De leukste inzending wint na unaniem besluit van de jury. Doe mee en maak kans op een GOULA Kalenderklok.

Over GOULA Kalenderklok

Met de GOULA Kalenderklok kunnen kinderen leren klok kijken. Naast het leren klok kijken leren ze met de GOULA Kalenderklok ook de maanden van het jaar en de dagen van de week herkennen en gebruiken, maken ze kennis met de vier seizoenen en het weer van de dag. Dankzij de gekleurde houten knoppen en draaibare wijzers kan er worden aangegeven welke dag het is en wat voor weer het die dag is. De GOULA Kalenderklok heeft zijn nut bewezen, het wordt namelijk zelfs op kinderdagverblijven en scholen gebruikt! Zoals gebruikelijk is in de GOULA speelgoed reeks, is ook de GOULA Kalenderklok gemaakt van duurzaam hout en is het voorzien van vrolijke kleuren.
De GOULA Kalenderklok is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Update Win een GOULA Kalenderklok

De winnaar is bekend! Na langdurig jury overleg heeft de jury unaniem besloten en de winnaar van de GOULA Kalenderklok is …

Tromgeroffel

Tobias van Deursen

Van harte gefeliciteerd! Wij nemen contact met je op zodat we de GOULA Kalenderklok zo snel mogelijk naar je toe kunnen sturen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Chantal Beerepoot-Bakker schreef:

  Mijn zoontje Aron is altijd met tijden/dagen/jaargetijden bezig, en ook iedere avond voor het slapen gaan vraagt hij: welke dag is het morgen? Wat zou het dan leuk zijn om deze kalenderklok op zijn slaapkamertje op te kunnen hangen, dan kunnen we ook gelijk spelenderwijs de tijden van de klok gaan leren. Wat zij Aron dit geweldig vinden! Aanstaande zaterdag gaat de klok alweer een uurtje vooruit, dus ik ga maar flink duimen de komende dagen 🙂

 2. Jacqueline van Velzen schreef:

  Geweldig zoontje van vriendin vraagt steeds hoe laat is het? Welke dag is het … Om dol van te worden ach en hij is bijna jarig daarom zou ik hem graag verrassen

 3. Claire schreef:

  Ik hoop met deze klok mijn kids uit te kunnen leggen dat straks de klok een uur vooruit gaat, maat dat dit niet betekent dat dit ze ook een uur eerder op mogen staan…

 4. Maria schreef:

  Graag zou ik de klok willen winnen voor mijn oudste om haar klok te leren kijken omdat zij steeds als ik vraag hoe laat het is het antwoord geeft: 10 over uur 🙂

 5. Esther Hart schreef:

  Houten speelgoed is altijd favoriet bij mijn schatjes en omdat mijn jongste nu net naar de basisschool gaat en de cijfers leert herkennen zou het toch te gek zijn om met deze klok uit te leggen wat de zomertijd is en hoe je de klok een uur vooruit zet.

 6. Tobias van Deursen schreef:

  Met een GOULA Kalenderklok kan Cedric precies zien wanneer de zomer eraan komt! De tijd, de vierde dimensie is een fenomeen waar kinderen gelukkig nog genoeg van hebben! Leuk om met een Goula kalenderklok hier kennis mee te maken. Ook kan hij aftellen tot zijn verjaardag!
  En tja zomertijd, uurtje vooruit of achteruit blijft voor de ouders ook altijd weer even nadenken!

 7. Danielle Noord schreef:

  ohhh leuk! Spelenderwijs de tijd leren aan mijn kleine meid!

 8. Evert J. schreef:

  Misschien mag ik een keer uitslapen als ik hiermee mijn zoon uit kan leggen wat het begrip tijd inhoudt…!