Recensie Hamertje Tik

Naam: Hamertje Tik
Producent: Marionette Wooden Toys
Adviesprijs: €4,99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Spel met hamer en spijkers.
Klopt dit? Ja, het is een spel met hamer en spijkers

Recensie Hamertje Tik

Recensie Hamertje TikHamertje Tik is toch wel één van de meest bekende speelgoed producten en is al tig jaren verkrijgbaar in de speelgoed winkels. Hamertje Tik wordt door verschillende producenten gemaakt en op de markt gebracht. In deze recensie beschrijf ik de versie van Marionette Wooden Toys.

Over Hamertje Tik

Hamertje Tik is een spel met verschillende houten vormen (Driehoek, rechthoek, cirkel, vierkant etc.), een bord, spijkertjes en een hamer. De diverse vormen van hout zijn allemaal voorzien van een gat in het midden waar het spijkertje doorheen geslagen kan worden op het bord. Op deze manier kan je kind al timmerend leuke figuren maken. Hamertje Tik is goed voor de motoriek en ontwikkeling van de fantasie.
Het Hamertje Tik spel van Marionette Wooden Toys heeft houten vormen in verschillende kleuren, een houten hamertje, een zacht bord en spijkertjes (ijzer) met een niet al te scherp puntje. Hamertje Tik van Marionette Wooden Toys bevat ongeveer 67 onderdelen.

Het spel is gemaakt van stevige houten materialen waardoor het niet snel kapot gaat. Ook de hamer is gemaakt van hout, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je kind zichzelf bezeert. De spijkers hebben een grote kop waardoor het je kind gemakkelijk wordt gemaakt om raak te slaan. Doordat er spijkers met (niet al te scherpe) punten bij dit spel zitten, is het (zoals aangegeven door de fabrikant) niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Conclusie recensie Hamertje Tik

De degelijke materialen en de enorm aantrekkelijke prijs zorgen voor belangrijke pluspunten. Minpunten heeft deze versie van Hamertje Tik in mijn ogen niet. Hamertje Tik van Marionette Wooden Toys is degelijk en voordelig. Daarom kan het ook niet anders dan dat ik dit spel beoordeel met dikke tien.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 2]

Dit vind je misschien ook leuk...