Recensie GOULA Boerderij dierenpuzzel

Naam: GOULA Boerderij dierenpuzzel
Producent: Koninklijke Jumbo
Leeftijdscategorie: 1-2 jaar
Verkooptekst fabrikant: Kleurrijke Boerderij dierenpuzzel met vier grote stukjes en zeer geschikt voor de allerkleinsten. De inlegvakjes zijn voorzien van zachte materialen die doen denken aan de vacht van de dieren.

Recensie GOULA Boerderij dierenpuzzel

Recensie GOULA Boerderij dierenpuzzelAfgelopen week kreeg ik de GOULA Boerderij dierenpuzzel opgestuurd. Een houten puzzel voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 2 jaar. GOULA, een merk van Koninklijke Jumbo, is houten speelgoed gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam hout in een milieuvriendelijk productieproces.

Over GOULA Boerderij dierenpuzzel

Deze houten puzzel heeft vier grote puzzelstukken die een koe, een kip, een varken en een schaap uitbeelden. De inlegvakken waar deze grote stukken ingelegd moeten worden zijn voorzien van zacht materiaal dat de vacht van het dier voor moet stellen. Dit nodigt de kinderen uit om het te voelen en te aaien.

Over recensie GOULA Boerderij dierenpuzzel

Recensie GOULA Boerderij dierenpuzzelDeze houten puzzel voor kinderen vanaf één jaar zorgt ervoor dat de kleintjes hun verbeelding kunnen ontwikkelen en daarbij zijn omgeving en de natuur kan ontdekken. Verder ontwikkelt het nog jonge kind zijn motoriek en leert het vormen herkennen in een spel element.
De puzzelstukken zijn heerlijk groot waar geen kleine stukjes aan vast zitten, iets wat je vaak bij houten puzzels ziet. Hierdoor kan er niets los raken, en dus kunnen kinderen vanaf één jaar er al mee spelen. De vacht is goed vast gemaakt en nodigt het kind uit hieraan te voelen.
De vrolijke kleuren zorgen ervoor dat deze houten puzzel uitnodigt om mee te spelen. En voor de milieubewuste ouders is het een geruststellende gedachte dat deze puzzel – en de andere GOULA producten – in een milieuvriendelijk proces is gemaakt en het gebruikte hout duurzaam hout is.

Dit alles bij elkaar resulteert in een ruime voldoende als rapportcijfer voor de GOULA Boerderij dierenpuzzel. SpeelgoedMagazine.nl waardeert dit product met een dikke 9!

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...