VTech Speelgoed van vroeger voor nu!

VTech Speelgoed van vroeger voor nu VTech staat bekend om innovatief en educatief speelgoed. Met steeds weer nieuwe producten staat VTech nooit stil. Ondanks de vele nieuwe producten blijft VTech ook werken aan het verbeteren van reeds bestaande producten. VTech presenteert daarom nu: VTech Speelgoed van vroeger voor nu!

VTECH verbetert succesvol speelgoed van vroeger

VTech Magische ZeesterVTech heeft een aantal producten verbetert en aangepast aan de tijd van nu. Zo is de Magische Zeester uitgebracht: een vrolijke vriend waarin jonge kinderen onder andere hun spiegelbeeld kunnen ontdekken, net als in de spiegel van toen. De VTech Magische Zeester is geschikt voor kinderen van zes tot zesendertig maanden.

De VTech Dieren Draaibal is de moderne versie van de tol van vroeger. Met de eigentijdse techniek praat dit interactieve speelgoed en beweegt en rolt het vanzelf. Met de Dieren Draaibal worden vormen, cijfers en herkenning van dieren geoefend en de fijne motoriek ontwikkeld. Met maar liefst vijftien deuntjes, enkele liedjes en een regelbaar volume is dit een fraai stuk speelgoed. De VTech Dieren Draaibal is geschikt voor kinderen van zes tot zesendertig maanden.

De VTech Bel & Leer Smartphone is de verbeterde versie van de VTech telefoon van vroeger. Met deze smartphone leren kinderen zelf contacten toe te voegen, kunnen ze een eigen beltoon uitkiezen, spelen ze spelletjes op de smartphone, leren ze klokkijken, cijfers en letters herkennen en tellen. De VTech Bel & Leer Smartphone is compact en klein en bevordert het ontwikkelen van de fantasie. De VTech Bel & Leer Smartphone is geschikt voor kinderen van drie tot zes jaar.

Natuurlijk zijn deze nieuwe producten van VTech duurzaam en erg stevig zoals we gewend zijn bij VTech producten.

VTech Dieren Draaitol

VTech Speelgoed van vroeger voor nu adviesverkoopprijzen

De adviesverkoopprijzen van de vernieuwde VTech producten is €14,95 voor de VTech Magische Zeester en de VTech Bel & Leer Smartphone en €17,95 voor de VTech Dieren Draaibal.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...