Uitbreiding VTech Toet Toet auto’s

Uitbreiding VTech Toet Toet auto’sGoed nieuws van VTech: het innovatieve speelgoed bedrijf komt een uitbreiding van de VTech Toet Toet auto’s! Deze enorm populaire serie krijgt twee extra karakters die luisteren naar de namen Tom en Claire.

Producten uitbreiding VTech Toet Toet auto’s

De twee auto’s die zijn toegevoegd zijn Tom Tractor met aanhangwagen en Claire Cabrio met caravan en daarom enorm Hollands. Deze twee nieuwe Toet Toet karakters passen perfect in het al reeds bestaande wagenpark van Toet Toet en bevatten ‘magische’ sensoren die de auto’s tot leven brengen.

Tom Tractor met aanhangwagen en Claire Cabrio met caravan zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van één tot en met vijf jaar en dagen de kinderen steeds weer uit om hun fantasie te gebruiken, hun motoriek te ontwikkelen en de zintuiglijke ontwikkeling te prikkelen. Deze twee nieuwe auto’s doen dat met geluiden, door liedjes te zingen en met verrassende reacties waardoor de interactie als snel op gang komt.

Claire Cabrio met caravan

Claire Cabrio met caravan is een combinatie van het Gooische meisje en een prachtige caravan. Het naspelen van een heerlijke vakantie wordt een kind zo erg makkelijk gemaakt en werkt erg inspirerend voor een echte vakantie.Claire Cabrio met caravan

Tom Tractor met aanhangwagen

Tom Tractor met aanhangwagen is een tractor die werkt op de boerderij. Met de aanhangwagen kan Tom Tractor van alles meenemen en vervoeren, van andere Toet Toet auto’s tot accessoires die je vindt op een boerderij.

Deze twee nieuwe producten uit de Toet Toet collectie van VTech hebben een adviesprijs van €10,95 per stuk. Net als andere VTech producten, combineren ook de Toet Toet auto’s het spelen en leren.
Wil je meer informatie over de wondere Toet Toet wereld van VTech? Neem dan een kijkje op de speciale Toet Toet website van VTech waar je alle andere VTech Toet Toet producten vindt en verkooppunten van deze speelgoed collectie.

Dit vind je misschien ook leuk...