Recensie Rumba Rups

Recensie Rumba Rups

Product: Rumba Rups
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €24,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: De rups swingt er vrolijk op los! Wie is er als eerste van zijn balletjes verlost?
Klopt dit? Probeer als eerste je balletjes aan de swingende rups te geven om te winnen.

Recensie Rumba Rups

Recensie Rumba RupsEen vrolijke swingende rups, vrolijk gekleurde balletjes en veel plezier. Dit is een spel om gezellige middagen met je kinderen mee te beleven. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Wij vinden het een goede aanvulling voor de spelletjeskast.

Over Rumba Rups

In de doos van Rumba Rups zit één Rumba Rups, een Rumba Rups basis (werkt op drie AA batterijen, niet inbegrepen), 28 gekleurde balletjes (zeven rode, zeven blauwe, zeven gele en zeven paarse, een stickervel en de handleiding.

rumba-rups-de-rupsWanneer je de rups in elkaar hebt gezet, legt iedere speler zijn of haar balletjes in één van de vier bakjes in de basis van de rups. Druk nu op de groene knop van de rups en het spel kan beginnen. Pak één voor één jouw kleur balletjes en leg ze in de rij handen boven jouw bakje. Je mag maar één hand gebruiken om de balletjes in de Rumba Rups’ handen te leggen. Begin onderaan en maak een rij naar boven.

Wanneer een balletje valt, pak je eerst deze op voordat je verder gaat. Soms draait Rumba Rups zijn rug naar je toe, dan moet je wachten tot hij weer terugdraait voor je verder kunt spelen. De speler die als eerste alle balletjes in de handen van zijn of haar rij heeft gelegd is de winnaar!

Conclusie Recensie Rumba Rups

Hier moet je stalen zenuwen voor hebben! Het is lachen en balen wanneer jouw balletjes uit de hand van de swingende Rumba Rups vallen. Wie als eerste klaar is heeft gewonnen, maar zo makkelijk is dit niet!

De materialen gebruikt voor Rumba Rups is stevig plastic en kan dus goed tegen een stootje. Het is jammer dat er geen batterijen meegeleverd worden, maar gelukkig heeft iedereen wel AA batterijen in de kast liggen.

De recensie Rumba Rups wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende acht als rapportcijfer.

Waardering recensie Rumba Rups door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...