Recensie Team Hot Wheels

Recensie Team Hot WheelsTeam Hot Wheels – het begin van een legende – is een humoristische actiefilm waarin de schitterende raceauto’s van Team Hot Wheels voor het eerst tot leven komen in een film. Maak het avontuur van de geboren racers Gage, Wyatt, Brandon en Rhett mee. Los van elkaar zijn ze allen goede chauffeurs, maar zodra ze samen zijn worden ze Team Hot Wheels! Deze film is ook wel bekend als Team Hot Wheels: Origin of Awesome.

Over Team Hot Wheels – Het begin van een legende

Producent: Universal
Adviesprijs: €15,99
Leeftijdscategorie: All

Deze film van Team Hot Wheels speelt zich af in de langzaamste stad van de wereld, waarin vier kinderen op het punt staan om te ontdekken dat het leven beter is op hoge snelheid. De vier kinderen (Gage, Wyatt, Brandon en Rhett) zijn geboren om te racen en samen vormen ze Team Hot Wheels. Wanneer een mysterieuze zwarte auto hun stad in scheurt en overal een oranje racebaan achterlaat die plunderende en dolle monsters creëert moeten de vier vrienden hun ware innerlijke racer ontdekken en leren samen te werken en te racen om zo hun stad te redden.

Officiële Trailer Team Hot Wheels

Conclusie recensie Team Hot Wheels

Een geweldige film voor de liefhebber van Team Hot Wheels! Deze film bevat prachtige animatiebeelden en een goed verhaal, geschikt voor alle leeftijden. Deze DVD bevat naast de film als bonus ook beelden van ‘The Making Of’ en een Team Hot Wheels muziekvideo.

De DVD heeft Engelse en Franse ondertitels. De gesproken talen zijn er in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Turks. Geen Nederlandse ondertiteling is het enige minpunt aan deze DVD. Degene die deze film van Team Hot Wheels met Engelse stemmen en Nederlandse ondertiteling willen zien worden teleurgesteld.

Deze leuke DVD van Team Hot Wheels is niet alleen voor kinderen leuk om te zien, ook voor volwassenen is deze film erg leuk. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Team Hot Wheels dan ook met een verdiende negen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...