Recensie Monster High Freaky Fusion

Recensie Monster High Freaky FusionDe DVD Monster High Freaky Fusion is alweer de twaalfde film van enorm populaire Monster High serie. De Monster High monsters zijn poppen van Mattel (bekend van Barbie) en waren voor het eerst verkrijgbaar in 2010. De personages zijn geïnspireerd door monster films, sci-fi horror, thriller fictie en verschillende wezens.

Over Monster High Freaky Fusion

Producent: Universal Pictures
Adviesprijs: €15,99
Leeftijdscategorie: 6+

In dit avontuur helpen de monsters Frankie bij het ontdekken van het verleden van haar familie. Wie is Frankie Stein? Om hier achter te komen reizen de Ghoul vrienden meer dan tweehonderd jaar terug in de tijd en komen terecht op de allereerste schooldag van Monster High. Hier ontmoeten de vriendinnen Sparky, een leerling die koste wat kost nieuw leven wilt creëren.

Wanneer de monster vriendinnen terug naar het heden gaan, verloopt de terugreis via het tijdportaal helaas iets minder soepel dan de heenreis. Aangekomen in het heden blijken acht monsters gefuseerd te zijn in vier lichamen. Nu ze hybride monsters zijn geworden, moeten ze leren om goed samen te werken zodat ze hun nieuwe lichamen kunnen beheersen.

Tijdens deze terugreis is Sparky vanuit het verleden de vriendinnen gevolgd en in de voor hem toekomst beland. De monster vriendinnen moeten nu samen één van Sparky’s experimenten tegen houden die de perfecte imperfectie van Monster High kapot kan maken en de school kan vernietigen.

Komt Frankie nu nog achter haar verleden?

Officiële Trailer Monster High Freaky Fusion

Conclusie recensie Monster High Freaky Fusion

De Monster High films zijn zoals altijd geweldig geanimeerd en is technisch erg goed in elkaar gezet. Bij de DVD Monster High Freaky Fusion zit een code waarmee je de digitale versie van de film kunt downloaden en deze dus overal kunt bekijken: op de laptop, tablet en smartphone.

De DVD heeft Engelse en Franse ondertitels. De gesproken talen zijn er in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Turks en Sloveens. Het enige minpunt aan deze DVD is dat er geen Nederlandse ondertiteling beschikbaar is, voor degenen die de film in het Engels willen bekijken en dit ondersteund willen hebben door een Nederlandse ondertiteling.

Deze nieuwe Monster High film voor kinderen vanaf zes jaar is (ook voor volwassenen) erg leuk om te zien. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert deze film dan ook met een verdiende negen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...