Recensie Wie is de Mol Junior

Naam: Wie is de Mol Junior
Producent: Just2Play
Adviesprijs: €24,99
Leeftijdscategorie: 10+

Verkooptekst fabrikant: Speel nu zelf: Wie is de Mol?
Klopt dit? Ja, ja! Wie is de Mol als bordspel nu ook in een variant voor kinderen vanaf 10 jaar!

Recensie Wie is de Mol Junior

Recensie Wie is de Mol JuniorNadat eerder dit jaar al het bordspel Wie is de Mol succesvol is uitgebracht, is er nu een kindervariant gelanceerd: Wie is de Mol Junior! Speciaal ontwikkeld voor de jonge kinderen die ook fan zijn van Wie is de Mol? Ben jij de Mol?

Over Wie is de Mol Junior

Wie is de Mol Junior is een spel voor drie tot zes spelers vanaf 10 jaar. Binnen 45 minuten moeten de spelers achter het codewoord komen. Door tijdens het spel multiple choice vragen goed te beantwoorden, krijgen de spelers letters van het geheime woord. Echter, één van de spelers is de Mol… en moet er voor zorgen dat het spel gesaboteerd wordt zodat de spelers niet achter het codewoord komen. Wanneer de Mol hierin slaagt, wint hij/zij het spel. Slaagt de Mol hier niet in? Dan wint de speler die de hoogste score heeft behaald.

Wie is de Mol Junior kan op verschillende niveaus gespeeld worden: op het startersniveau of op het gevorderde niveau.

Conclusie recensie Wie is de Mol Junior

Recensie Wie is de Mol JuniorIn de doos van Wie is de Mol Junior zit een speelbord, tien setjes met kaarten om het spel te spelen, potloden, een notitieblok en de spelregels. In de handleiding met spelregels vind je diverse speltips waarmee het spelen van Wie is de Mol Junior nog leuker wordt. Hierdoor wordt het niveau van de spelers hoger en wordt het spel nog lastiger om te winnen.

De gebruikte materialen voor dit spel zijn van degelijke kwaliteit. Wanneer je notitieblok op is, kun je op www.demolspel.nl nieuwe notitievellen downloaden. In de handleiding staat verder ook dat je op deze website nieuwe vragensets kunt downloaden wanneer je alle vragensets hebt gespeeld. Echter zijn ze op het moment van schrijven nog niet beschikbaar. Deze vragensets zijn ook het enige minpunt: wanneer je een vragenset gespeeld hebt, weet je codewoord en kun je het dus niet meer opnieuw gebruiken. Gelukkig geeft de website van het spel aan dat er op korte termijn vijf nieuwe vragensets te downloaden zijn.

De recensie Wie is de Mol Junior wordt door de redactie positief gewaardeerd met een meer dan verdiende negen als rapportcijfer. Het Wie is de Mol Junior spel is verkrijgbaar in de webshop van Just2Play.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...