Recensie Magnutz set van 48 stuks

Naam: Magnutz set van 48 stuks
Producent: Hamilton’s Toys
Adviesprijs: €49,95
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: De bouwtegels van Magnutz met ingebouwde magneten bieden onbeperkte mogelijkheden! Voor ieder kind gaat er met dit speelgoed een creatieve wereld van maken, bouwen, puzzelen en creëren open. Ook leuk te combineren met ander speelgoed.
Klopt dit? Ja, Magnutz is erg leuk!

Recensie Magnutz set van 48 stuks

Recensie Magnutz set van 48 stuksMagneten hebben trekken niet alleen andere magneten aan, maar hebben ook een aantrekkingskracht op kinderen. Wanneer speelgoed wordt gecombineerd met magneten, klinkt dit als een ideale combinatie. En dat is Magnutz. Met dit magnetisch speelgoed kunnen kinderen eindeloos op een leuke en eenvoudige manier bouwen.

Over Magnutz set van 48 stuks

Deze Mangutz set bestaat uit 48 bouwtegels welke allen van magneten zijn voorzien. In deze set zitten lange driehoeken, gelijkzijdige driehoeken, rechthoekige driehoeken, kleine vierkanten en grote vierkanten in verschillende kleuren.

Magnutz bouwwerkenDoor de verschillende magnetische bouwtegels tegen elkaar te zetten, bouw je de prachtigste dingen. Door hiermee te spelen ontwikkelen jonge kinderen de fijne motoriek, hun ruimtelijk inzicht en stimuleert het de creativiteit door steeds weer nieuwe (driedimensionale) kunststukken te maken. Oefening baart kunst, zo ook met Magnutz. Hoe vaker ermee gespeeld wordt, des te complexer de bouwwerken worden.

Met de Magnutz bouwtegels kun je in principe alles wat je maar kunt bedenken bouwen: een huis voor je poppen of een garage voor je auto’s. Leuk te combineren met ander speelgoed dus! Magnutz set van 48 stuks is uit te breiden met andere Magnutz sets, zodat je steeds grotere bouwwerken kunt maken.

Over recensie Magnutz set van 48 stuks

De bouwtegels van Magnutz zijn gemaakt van stevig plastic met daarin de magneten verwerkt. Het is voor ouders fijn om te weten dat dit product voldoet aan de strenge Europese Speelgoed Veiligheidsregels (EN71). De productveiligheid van Magnutz is getest door een onafhankelijk en toonaangevend testbureau: TÜVRheinland. Magnutz set van 48 stuks voldoet aan alle kwaliteitseisen volgens ISO9001:2000.

Magnutz is erg goed voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Het stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht, creativiteit en fantasie. De adviesverkoopprijs van €49,95 lijkt op het eerste gezicht vrij hoog, maar is het absoluut niet. Je krijgt er kwalitatief goed en stevig speelgoed voor, dat garant staat voor urenlang speelplezier. De Magnutz set van 48 stuks zal niet snel onderin de speelgoedkist belanden, maar steeds opnieuw gepakt worden om mee te spelen.

Magnutz set van 48 stuks is een speelset om mee te bouwen, zonder een handleiding waarin staat hoe je iets moet bouwen. Daarmee maakt de fabrikant dit een stuk speelgoed waarbij je gebruik moet maken van je fantasie. Heel lang heeft de redactie van SpeelgoedMagazine.nl niet hoeven na te denken over de waardering van deze recensie Magnutz set van 48 stuks. De recensie Magnutz set van 48 stuks eindigt met een meer dan verdiende 10 als rapportcijfer.

Magnutz is verkrijgbaar in de webshop van Magnutz: www.magnutz.com

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...