Recensie Beados Glitter Starterset

Naam: Beados Glitter Starterset
Producent: Big On Toy Innovation (BOTI)
Adviesprijs: €14,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Creëer een Beados-wereld met de magische kralen die je samenvoegt met water! Een heel nieuwe wereld die je kraal per kraal creëert.
Klopt dit? Absoluut, met de schitterende kralen, sjabolen en water maak je een betoverende Beados-wereld.

Recensie Beados Glitter Starterset

Recensie Beados Glitter Starterset Veel kinderen vinden het leuk om te knutselen. De grote vraag is vaak: “Wat gaan we dit keer knutselen?”. Wanneer je alle spullen uit je knutseldoos al vaak hebt gebruikt, is het tijd voor iets nieuws. Bijvoorbeeld de magische kralen van Beados!

Over Recensie Beados Glitter Starterset

Met de Beados Glitter Starterset kun je direct aan de slag om prachtige ontwerpen te maken met de magische Beados kralen. Om de Beados kralen aan elkaar vast te maken heb je geen lijm nodig en heb je dus geen last van tafels die daardoor onder de lijm komen te zitten. De Beados kralen maak je aan elkaar vast door er water overheen te sproeien.

Recensie Beados Glitter Starterset De Beados Glitter Starterset bevat 400 Beados glitterkraaltjes, één capsulepen, vier capsules, één trechter, twee werkbladen, één verstuiver, zes ontwerpsjablonen, twee standaarden, één zuignap, één verbindingskraaltje, twee tashangers, twee touwtjes voor de tashangers en instructies.
De speciale tashangers die worden meegeleverd bij deze set kleven wanneer je er water op sproeit. Kies een sjabloon uit, maak een ontwerp door de kralen er middels de pen op te leggen, sproei er water over heen en je geweldige ontwerp is klaar.

Conclusie Recensie Beados Glitter Starterset

Wat is Beados leuk voor kinderen die graag knutselen. Het werkt zeer eenvoudig terwijl het resultaat schitterend is. De kralen plakken makkelijk aan elkaar nadat je het water er op sproeit en lijm is niet nodig. De capsulepen is makkelijk in gebruik en eenvoudig te vullen met nieuwe kralen. Zijn de kralen op? Dan kun je ze aanvullen met een Beados Glitter Navulset.
Beados is goed voor de stimulatie van creativiteit en de ontwikkeling van de fijne motoriek. Het enige nadeel van de Beados Glitter Starterset is dat de verpakking niet geschikt is als opbergdoos. Nu moet je ervoor zorgen dat de verschillende onderdelen van deze set niet kwijtraken. Maar met dit als enige nadeel heeft deze set verder enkel pluspunten. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Beados Glitter Starterset dan ook met een verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4]

Dit vind je misschien ook leuk...