Het Slimme Najaar van SmartGames

Het Slimme Najaar van SmartGames Dit najaar wordt het slimme najaar van SmartGames met enkele nieuwe, leuke spellen. Dit najaar brengt SmartGames de volgende spellen uit: Three Little Piggies, Spongebob MixUp, Penguins Parade en Butterfly.

Over Het Slimme Najaar van SmartGames

In het slimme najaar van SmartGames is het spel Three Little Piggies een avontuurlijke denkpuzzel voor kinderen van drie tot zes jaar. Three Little Piggies neemt je terug in de tijd en vertelt het verhaal van een klassiek sprookje. Het creatieve denkvermogen van kinderen wordt in spel enorm gestimuleerd door de realistische spelpoppetjes en de doorkijk raampjes.
Het Slimme Najaar van SmartGames Deze avontuurlijke denkpuzzel bevat drie puzzelstukken, elk met een huisje van een biggetje. Deze puzzel heeft een tweeledig doel. Tijdens de vierentwintig uitdagingen overdag kunnen de biggetjes rustig buiten spelen naast hun huisje. Tijdens de vierentwintig uitdagingen ’s nachts moet je oppassen voor de grote boze wolf en moet je de biggetjes snel in hun huisje zetten.
Door de verschillende niveaus bij Three Little Piggies hebben alle kleuters plezier met puzzelen.

Spongebob MixUp is een denk- en schuifpuzzel welke is ontwikkeld in samenwerking met Nickelodeon. Hier moeten de kinderen hun denkvermogen creatief gebruiken om alle Spongebob tekeningen weer compleet te maken. In totaal zijn er acht puzzelstukken met ieder twee zijden. Een zijde met een leuke tekening en een lege zijde. Des te verder je in het spel komt, hoe meer lege zijden omgedraaid worden om meer Spongebobs te kunnen maken.

Het Slimme Najaar van SmartGames Het volgende nieuwe product in het slimme najaar van SmartGames is Butterflies. Deze wonderlijke schuifpuzzel waarbij je vlinders weer compleet moet maken is een ontdekkingsreis van uren voor zowel de allerkleinsten als de allergrootsten. Begin aan de gemakkelijke opdrachten met één of twee vlinders, tot het expert niveau met zes vlinders.

Het laatste product van het slimme najaar van SmartGames is Penguins Parade. In dit spel moet je de vrolijke diertjes op één lijn krijgen. Dé uitdaging van dit spel is dat er telkens maar één oplossing is! Dit spel is zo ontworpen dat het makkelijk mee te nemen is op reis en kinderen er in de auto mee kunnen spelen. De puzzelstukken van dit spel voor kinderen van vijf tot tien jaar zijn namelijk magnetisch.

Verkrijgbaarheid producten van het Slimme Najaar van SmartGames

Deze nieuwe producten van het slimme najaar van SmartGames zijn verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels, zowel online als in fysieke winkels. Ook kun je deze producten kopen in de webshop van SmartGames zelf: www.shop.smartgames.eu

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...