Bordspel Expeditie Robinson De Eilandraad

Heb jij altijd al als deelnemer willen meedoen aan Expeditie Robinson? Vanaf nu speel je de hoofdrol in jouw favoriete TV-serie wanneer jij dit wilt. En dat in je eigen huiskamer! De Nederlandse uitgever Just Games heeft het bordspel Expeditie Robinson De Eilandraad ontwikkelt en is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie.

Over het bordspel Expeditie Robinson De Eilandraad

Leid een kamp met expeditieleden en word de ultieme Robinson in Expeditie Robinson De Eilandraad. Ben jij de ultieme Robinson? Bereid je voor op proeven, gebruik je stemmen om je tegenstanders weg te stemmen, overleef de Eilandraad en win dit spannende spel.

Dit bordspel is een compleet ander spel ten opzichte van het al reeds eerder verschenen Expeditie Robinson bordspel. Dit nieuwe Expeditie Robinson spel is ontwikkeld samen met RTL Nederland en Zodiak Nederland.

Het spel is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar en kan met 2 – 4 spelers gespeeld worden. Een gemiddeld spelletje Expeditie Robinson De Eilandraad duurt 30 minuten. De adviesverkoopprijs van dit bordspel is €19,99.

Speel jij dit najaar de hoofdrol in jouw favoriete TV-serie?

Dit vind je misschien ook leuk...