LEGO Worlds in STEAM Early Access

LEGO Worlds in STEAM Early AccessThe LEGO Group, TT Games en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben aangekondigd dat de nieuwe game LEGO Worlds in STEAM Early Access vanaf nu is te downloaden. LEGO Worlds geeft spelers een onbegrensde verzameling werelden die geheel van LEGO stenen zijn gemaakt.


Over LEGO Worlds in Steam Early Access


Deze game is te downloaden via de STEAM client, zodat de gaming community feedback kan geven voor continue verbeteringen en de integratie extra content. Gamers die aan de Early Access ervaring willen deelnemen kunnen de STEAM client downloaden via http://store.steampowered.com/ en vervolgens de LEGO Worlds product pagina bezoeken om de game te downloaden via: http://store.steampowered.com/app/332310.

LEGO Worlds biedt het fysieke, LEGO bouw plezier op een digitaal platform. Een prachtig nieuwe ervaring met de geliefde LEGO steentjes, volgens Tom Stone (Managing Director TT Games). De creatieve mogelijkheden in LEGO Worlds zijn eindeloos, van de steen-voor-steen editor tot het ontdekken van een enorm assortiment aan items, karakters en wezens.

De spelers van LEGO Worlds hebben de vrijheid om werelden aan te passen en hun fantasie er los te laten. Middels grootschalige landschapsarchitectuur tools kunnen terreinen snel en makkelijk aangepast worden. Middels de karakters en wezens komen de LEGO werelden tot leven: helikopters, draken, motoren en beren. Ontdek de uitgebreide werelden en verbogen schatten.

De trailer van LEGO Worlds kun je hier alvast zien:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]

Dit vind je misschien ook leuk...