Uitbreiding Peppa speelgoedlijn

Uitbreiding Peppa speelgoedlijn Big On Toy Innovation (BOTI) maakt bekend dat het dit voorjaar de speelgoedlijn van het schattige biggetje Peppa uit gaat breiden met leuke nieuwe producten.

Producten uitbreiding Peppa speelgoedlijn

De nieuwe producten voor de Peppa speelgoedlijn vallen in een nieuwe lijn: de Peppa Speeltuin. Het verhaal hierom heen is dat Peppa , het schattige varkentje, net zoals peuters en kleuters gek is op buiten spelen en vanaf nu is dit mogelijk met de speeltuin van Peppa! Peppa kan bij deze set samen met haar vriendjes van de glijbaan glijden, spelen op de wip, schommelen op de prachtige schommel en spelen bij de vijver vol eendjes.

Voor de speeltuin van Peppa lanceert BOTI vier verschillende producten uit: de glijbaan, de wip, een eendenvijver en een schommel. Deze producten maken samen een fantastische speeltuin voor dagenlang speelplezier.

De advies verkoopprijs is €14,99 en het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Over Peppa

Peppa is een biggetje van vijf jaar en woont samen met haar vader, moeder en broertje George op een boerderij waar ze van alles beleefd. Deze avonturen zijn als tekenfilm te volgen op Nick Jr. en sluiten goed aan bij de belevingswereld van peuters en kleuters.

Andere Peppa speelgoed producten

Naast de uitbreiding van Peppa producten met deze speeltuin serie zijn er meerdere collecties van Peppa beschikbaar. Zo kun je grote en kleine Peppa figuren kopen, een Peppa Klaslokaal, Peppa voertuigen, een pluche pratende Peppa en een pluche pratende George en een Peppa speelhuis.

SpeelgoedMagazine.nl probeert natuurlijk op korte termijn een aantal van deze Peppa Speeltuin sets in bezit te krijgen zodat wij onze ervaringen met deze nieuwe speelgoed producten kunnen beschrijven en als recensie op deze website kunnen plaatsen. Zodra er een speelgoed recensie over één van de Peppa Speeltuin producten beschikbaar is melden wij dit direct via onze social media kanalen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...