Winnaars Speelgoed van het Jaar 2014

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2014De winnaars Speelgoed van het Jaar 2014 zijn bekend en mogen terecht in de desbetreffende categorieën het beste speelgoed van 2014 genoemd worden. Speelgoed van het Jaar word je niet zomaar, het product moet boven de rest uitstijgen qua innovatie, degelijkheid van materialen, prijs/kwaliteit verhouding etc.. De winnaars mogen het logo Speelgoed van het Jaar 2014 op de verpakking van het winnende product afbeelden.

Alle winnaars Speelgoed van het Jaar 2014

De Speelgoed van het Jaar verkiezing kent winnaars in zes verschillende categorieën: 0 t/m 3 jaar, 4 & 5 jaar, 6 & 7 jaar, 8 & 9 jaar, 10 & 11 jaar en 12 plus. De winnaars van de Speelgoed van het Jaar 2014 verkiezing uit deze categorieën zijn:

Winnaar categorie 0 t/m 3 jaar: Zoef Zoef Dieren Boomhuis van VTech
Winnaar categorie 4 & 5 jaar: Super Sand Castle van Goliath
Winnaar categorie 6 & 7 jaar: LEGO Friends Heartlake Winkelcentrum
Winnaar categorie 8 & 9 jaar: Nerf Rebelle Secret Agent Bow van Hasbro
Winnaar categorie 10 & 11 jaar: Rainbow Loom Starter Kit
Winnaar categorie 12 plus: De Legende van Andor van 999 Games

Over de winnaars Speelgoed van het Jaar 2014

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2014Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis van VTech is een avontuurlijke speel-set voor kinderen t/m drie jaar en hebben realistische vormen en geluiden die stimuleren tot rollenspel. Dankzij de speciale ‘Magic Sensors’ komen de dierenvrienden tot leven. Deze ‘Magic Sensors’ kom en terug in de gehele Zoef Zoef Dierenserie van VTech.

Met het Super Sand Castle van Goliath kun je binnen met zand spelen, zonder dat het hele huis onder het zand gaat zitten. Dit magische zand is enorm zacht, droogt niet uit en is eenvoudig te bewerken. In deze set zitten naast het zand ook ‘gereedschappen’ en vormpjes. Dankzij de structuur van dit zand is Super Sand razendsnel weer opgeruimd. Super Sand prikkelt de creativiteit van kinderen.

LEGO Friends Heartlake WinkelcentrumHet LEGO Friends Heartlake Winkelcentrum is een LEGO set uit de Friends collectie volop winkelcentrum gebouwen: winkels, restaurants, een schoonheidssalon, pasfoto cabine en een catwalk voor een modeshow inclusief DJ die muziek draait.

De Nerf Rebelle Secret Agent Bow is een boog inclusief drie pijlen met geheime boodschappen. Deze boodschappen zijn alleen te lezen met de meegeleverde decoder. De pijlen kun je tot wel 25 meter ver schieten. Het rode lampje op de boog kun je gebruiken om te richten.

Wie kent het loomen niet? Rainbow Loom was de hype afgelopen voorjaar en zomer en de populariteit van deze armbandjes is nog steeds erg groot. De Rainbow Loom armbandjes is goed voor de ontwikkeling van de creativiteit, vindingrijkheid en motoriek van kinderen. Met de Rainbow Loom Starter Kit haal je alles in huis om te beginnen met loomen.

De Legenden van Andor is een gezelschapsspel waarbij de spelers gezamenlijk winnen of verliezen. Tijdens dit spel moeten de spelers samenwerken en overleggen over alles wat op hun pad komt. De Legende van Andor is een avontuurlijk, coöperatief bordspel waarbij de spelregels tijdens het spelen worden uitgelegd.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...