Uitslag Belangrijkste eigenschappen van Speelgoed

Belangrijkste eigenschappen van speelgoedVorige maand hebben wij een mini enquête online gezet met daarin de vraag wat Nederlandse en Belgische ouders de belangrijkste eigenschappen van speelgoed vinden. Waar moet speelgoed aan voldoen voor hun kroost? Wij hebben de resultaten verzameld en maken het hier bekend.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van speelgoed?

Volgens de deelnemers aan de enquête belangrijkste eigenschappen van speelgoed zijn de volgende eigenschappen het belangrijkst. Hier kijken de ouders naar wanneer ze nieuwe speelgoed uitzoeken / kopen voor hun kinderen.

1. Innovatie (29%)
2. Kwaliteit (27%)
3. Originaliteit (17%)
4. Educatie (14.5%)
5. Merk (7.5%)
6. Populariteit (2.5%)
7. Anders (2.5%)

De Nederlandse en Vlaamse ouders vinden innovatie en kwaliteit van het speelgoed het allerbelangrijkst. Vernieuwende speelgoed producten zijn immens populair. In de afgelopen jaren zijn er verschillende innovatieve producten op de markt gebracht en dat wordt gewaardeerd. Ook de kwaliteit vindt men belangrijk. Producten moeten niet binnen een week kapot zijn, en dus gemaakt worden van zeer degelijke en stevige materialen.

Ook de originaliteit van een nieuw speelgoed product wordt gezien als een belangrijke eigenschap. Verder moet het speelgoed educatief zien en de kinderen iets leren / hun vaardigheden verbeteren. Minder belangrijk is het merk van het speelgoed en de populariteit. Nieuwe merken maken dus een goede kans om met een innovatief product de markt te veroveren.

Belangrijk voor speelgoed merken is dus om innovatieve en originele producten op de markt te brengen, gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen. Verder is het belangrijk dat het product educatief is en de kinderen iets kan leren.

Volgend jaar zullen we een vervolgonderzoek over de Belangrijkste Eigenschappen van Speelgoed houden.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...