Win actie DVD Barbie in Super Prinses

Win actie DVD Barbie in Super PrinsesOp 4 maart wordt de nieuwe DVD van Barbie uitgebracht: Barbie in Super Prinses! Barbie in Super Prinses is verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray! Speciaal voor onze lezers hebben wij twee exemplaren gekregen om weg te geven. Doe ook mee aan deze win actie en maak kans op een exemplaar van de DVD Barbie in Super Prinses!

Over Barbie in Super Prinses

In dit nieuwe Barbie avontuur speelt Barbie de moderne prinses Kara. Deze moderne prinses heeft een gewoon leven, totdat ze op een dag gekust wordt door een magische vlinder en ze ontdekt dat ze nu magische krachten bezit die haar veranderen in Super Sparkle. Super Sparkle is prinses Kara’s geheime, misdaadbestrijdende alter ego. Als Super Sparkle vliegt ze het hele koninkrijk rond om de mensen te beschermen. Totdat haar jaloerse nichtje de vlinder vangt om te veranderen in Kara’s rivaal: Dark Sparkle. De strijd tussen deze twee loopt hoog op, maar kunnen zij een superteam vormen wanneer het koninkrijk wordt bedreigd door een echte, grote vijand?

Win actie DVD Barbie in Super Prinses

Speciaal voor onze lezers mogen twee exemplaren van deze nieuwe DVD van Barbie weggeven. Wil jij kans maken op een DVD Barbie in Super Prinses? Doe dan mee aan de win actie DVD Barbie in Super Prinses!

Hoe kun je een DVD Barbie in Super Prinses winnen?

– Schrijf je in voor de SpeelgoedMagazine.nl nieuwsbrief. Dit doe je middels het aanmeldformulier in de rechterkolom van deze website. Aan het einde van de actieperiode worden de DVD’s van Barbie verloot onder alle SpeelgoedMagazine.nl nieuwsbrief inschrijvers.
Doe dus nu mee en maak kans op één van de Barbie in Super Prinses DVD’s!

Winnaars DVD Barbie in Super Prinses

De win actie is voorbij en daarom zijn de winnaars bekend. Van harte gefeliciteerd:

– Rosemarie Smit
– Lynn O.

De twee winnaars hebben inmiddels een email van ons ontvangen om de prijs te kunnen claimen.

Actievoorwaarden win actie DVD Barbie in Super Prinses

Door mee te doen aan deze win actie ga je akkoord met de volgende actievoorwaarden:
– Iedereen kan aan deze win actie meedoen;
– Meerdere deelnames is mogelijk;
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
– SpeelgoedMagazine.nl zal contact opnemen met de prijswinnaars om de prijzen uit te reiken;
– De gegevens van deelnemers zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en worden niet verstrekt aan de derde partijen (met uitzondering van het post bezorgende bedrijf met als enig doel om de prijzen op te sturen aan de deelnemers). Winnaars worden met naam bekend gemaakt op SpeelgoedMagazine.nl en de Social Media kanalen van SpeelgoedMagazine.nl;
– De algemene win actie voorwaarden van SpeelgoedMagazine.nl zijn van toepassing;
– Begindatum actie: 3 maart 2015. Einddatum actie: 17 maart 2015.

Dit vind je misschien ook leuk...