Win actie Playlab Ik Leer

Win actie Playlab Ik LeerDe leukste manier om te leren voor kleine kinderen gaat spelenderwijs. Daarom zijn de producten van Playlab zo populair! Met Playlab Ik leer van Koninklijke Jumbo bereiden jonge kinderen zich op een speelse manier voor op de basisschool. Het nieuwe schooljaar begint bijna en daarom geven wij 2 Playlab Ik leer producten weg. Wil jij kans maken op Playlab Ik leer Schrijven en/of Playlab Ik leer Lezen? Lees dan snel verder!

Playlab Ik leer

Met Playlab Ik leer Lezen en Playlab Ik leer Schrijven komen kinderen op een leuke manier in aanraking met de basisvaardigheden om te lezen en te schrijven. Beide Playlab producten zitten verpakt in een handige en stevige opbergkoffer. Voor kinderen (4+) die naar groep één gaan zijn deze producten perfect om mee te spelen. Samen met mama en/of pappa is het spelen en leren tegelijk met Playlab Ik leer Lezen en Playlab Ik leer Schrijven.

Deze twee Playlab producten zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en hebben een adviesverkoopprijs van €19,99 per product.

Win actie Playlab Ik Leer

Playlab Ik leer LezenVan Koninklijke Jumbo mag SpeelgoedMagazine.nl één keer Playlab Ik leer Lezen en één keer Playlab Ik leer Schrijven weggeven. Wil jij kans maken op één van deze twee Playlab producten? Doe dan mee aan deze win actie Playlab Ik leer.

Hoe maak je kans om één van de Playlab producten te winnen?
Je kunt op twee manieren mee doen:

Like SpeelgoedMagazine.nl op Facebook. Aan het einde van de actieperiode wordt één Playlab product onder alle SpeelgoedMagazine.nl fans verloot.

Heb je geen Facebook account? Geen probleem! Dan doe je mee op de volgende manier:

Schrijf je in voor de SpeelgoedMagazine.nl nieuwsbrief. Dit doe je middels het aanmeldformulier rechtsonder aan deze website. Aan het einde van de actieperiode wordt één Playlab product verloot onder alle SpeelgoedMagazine.nl nieuwsbrief inschrijvers.

Je mag middels beide opties meedoen. Doe dus nu mee en maak kans op één van de Playlab producten!

UPDATE 2-9-2014
De actie is afgelopen en de winnaars zijn bekend! Van harte gefeliciteerd:

– Dennis Teunissen (Playlab Ik leer Schrijven)
– Cindy Bron (Playlab Ik leer Lezen)

De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op!

Actievoorwaarden Win Actie Playlab Ik leer

Door mee te doen aan deze win actie ga je akkoord met de volgende actievoorwaarden:
– Iedereen kan aan deze win actie meedoen;
– Meerdere deelnames is mogelijk;
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
– SpeelgoedMagazine.nl zal contact opnemen met de prijswinnaars om de prijzen uit te reiken;
– De gegevens van deelnemers zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en worden niet verstrekt aan de derde partijen (met uitzondering van het post bezorgende bedrijf met als enig doel om de prijzen op te sturen aan de deelnemers). Winnaars worden met naam bekend gemaakt op SpeelgoedMagazine.nl en de Social Media kanalen van SpeelgoedMagazine.nl;
– De algemene win actie voorwaarden van SpeelgoedMagazine.nl zijn van toepassing;
– Begindatum actie: 13 augustus 2014. Einddatum actie: 1 september 2014.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. elisabeth schreef:

  leuke actie voor mijn kleinzoon

 2. r theunissen schreef:

  Leuk voor mijn kleindochtertje!!!

 3. iulia van empel-stamate schreef:

  SpeelgoedMagazine.nl nieuwsbrief

 4. Linda Franchi schreef:

  Helemaal leuk vind ik dit, mijn twee jongste mannetjes beginnen nu en volgend jaar aan het basisonderwijs
  Onze Sander gaat as Maandag naar groep 1 en volgend jaar gaat onze Julian er ook naar toe, met twee grotere zusjes in huis komt dit oefenen helemaal goed, want ze vinden dit toch zo ontzettend leuk

 5. Cindy Menger schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Ze kan dit in groep 3 heel goed als hulpmiddel gebruiken om te leren lezen.

 6. Addy Duhen schreef:

  Wat een geweldige actie is het toch beste mensen van Speelgoed_magazine , zomaar zo’n Playlab Ik Leer doos weggeven, dat is pas echt iemand blij maken! Echt helemaal te gek! Ik doe mee voor mijn kleinzoontje die zit sinds april in groep 1 en hij kan zijn naam al schrijven en ik zou het helemaal leuk vinden om dit samen met hem te mogen doen, wij passen 3 dagen per week op hem, dus zou ik daar mooi tijd voor kunnen maken!