Recensie Switch & Go Dino’s Turbo Tony de Triceratops

Naam: Switch & Go Dino’s Turbo Tony de Triceratops
Producent: VTech
Adviesprijs: €39,99
Leeftijdscategorie: 3 tot en met 9 jaar

Verkooptekst fabrikant: Hoi! Ik ben Tony de Triceratops! Druk op de transformeertoets van de afstandsbediening om mij te veranderen van een triceratops naar een raceauto. Beweeg de turbohendel op en neer om turbosnelheid te krijgen en druk vervolgens op de lanceertoets om mij te zien racen! Pak me dan…als je kan!
Klopt dit? Jazeker! Hier wordt je ook als ouder zijnde erg enthousiast van!

Recensie Switch & Go Dino’s Turbo Tony de Triceratops

Recensie Switch & Go Dino's Turbo Tony de TriceratopsRacen met een op afstand bestuurbare auto, is iets wat zowel jong als oud aantrekt en al helemaal wanneer het product net iets extra’s kan. VTech is constant bezig met vernieuwing en uitbreiding van bestaande speelgoed collecties en brengt met Tony de Triceratops een nieuwe Switch & Go Dino uit die niet alleen op afstand bestuurbaar is, maar ook kan transformeren van auto tot een heuse dinosaurus!

Over Switch & Go Dino’s Turbo Tony de Triceratops

Recensie Switch & Go Dino's Turbo Tony de TriceratopsTony de Triceratops is een nieuw product uit de Switch & Go Dino’s collectie en is een raceauto en een triceratops tegelijk. Wanneer Tony een raceauto is, kun je met de meegeleverde afstandsbediening de raceauto om toveren tot een dinosaurus en vice versa. Wanneer Tony weer een raceauto is, kan Tony met behulp van de afstandsbediening racen. De turbohendel zorgt ervoor dat Tony turbokracht krijg en sneller kan rijden. Op de afstandsbediening zit verder een vooruit- en achteruittoets om de Switch & Go Dino vooruit of achteruit te laten rijden. Door het ‘stuur’ op de afstandsbediening te draaien kun je Tony naar links of rechts sturen.

Verder zit er een lichttoets, een spreektoets, een geluidseffectentoets, een stijltoets en een volumetoets op de afstandsbediening. Met de lichttoets kun je de twee lichten aan de voorkant aanzetten. De spreektoets laat de dino of de chauffeur stoere zinnen zeggen en de geluidseffectentoets zorgt voor gave geluiden. In totaal zijn er meer dan zeventig stoere geluiden en zinnen. Met de stijltoets kun je een chauffeur kiezen of de ogen van de dino veranderen, en met de volumetoets kun je gelukkig na een tijdje ook het volume aanpassen.

Conclusie recensie Switch & Go Dino’s Turbo Tony de Triceratops

In de doos van VTech Switch & Go Dino’s Turbo Tony de Triceratops zit Tony de Triceratops, een afstandsbediening, een handleiding, een stickervel en een triceratops weetjeskaart met leuke en leerzame informatie over de triceratops. Tony de Triceratops werkt op 6 AA batterijen en de afstandsbediening op 2 AA batterijen.

Tony de Triceratops is eenvoudig te bedienen, iets dat jonge kinderen snel onder controle hebben. Wanneer je meerdere Switch & Go Dino’s hebt, kun je de Dino’s op verschillende kanalen afstemmen, zodat de afstandsbediening van de ene dino niet de andere kan besturen. De Switch & Go Dino’s Turbo hebben twee kanalen.

Tony de Triceratops kun je voorafgaand aan het spelen nog versieren met de meegeleverde stickers. Er zijn drie verschillende stijlen meegeleverd op het stickervel, zodat je kind zelf kan kiezen hoe Tony de Triceratops eruit mag zien. In de handleiding staat duidelijk beschreven waar de verschillende stickers geplakt moeten worden.

Dit product van VTech is gemaakt van stevige plastic materialen en kan goed tegen een stootje. Zelfs wanneer de voorbumper en het zijpaneel van elkaar loslaten doordat Tony met hoge snelheid ergens tegen aan botst, is dit zeer eenvoudig te repareren. Dit staat inclusief afbeeldingen beschreven in de duidelijke handleiding.

Tony de Triceratops voldoet aan alle strenge Europese regels en wetgeving en is een klasse 1 LED product voorzien van het CE keurmerk.

De Switch & Go Dino’s serie van VTech is een erg leuke collectie speelgoed en Tony de Triceratops is een prachtige uitbreiding op deze serie. De recensie Switch & Go Dino’s Turbo Tony de Triceratops wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl dan ook beloond met een meer dan verdiende 9+.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9+/10

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.5]