Recensie Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg

Naam: Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!
Uitgeverij: Lostmy.Name
Adviesverkoopprijs: €26,99
Leeftijdscategorie: 0-10 jaar

Verkooptekst uitgeverij: Een magisch verhalenboek, speciaal voor jou.
Klopt dit? Het is een gepersonaliseerd boek vol avontuur!

Recensie Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!

Wat een Pech Mijn Naam is Weg LogoWat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! was vorig jaar het best verkopende kinderboek in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada. Nu is het de beurt aan Nederland. Dankzij een speciaal algoritme kan een gepersonaliseerd kinderboek worden gecreëerd waarin de naam van het kind centraal staat.

Over Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!

Recensie Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!Op de website lostmy.name kun je de naam van je kind en het geslacht invoeren. Vervolgens wordt er, dankzij een innovatie technologie en een speciaal algoritme, een gepersonaliseerd kinderboek gecreëerd. Dit systeem koppelt naam en geslacht van een kind aan ruim tweehonderdvijftig verhalen en illustraties voor een uniek kinderboek.

Het kinderboek Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! volgt het verhaal van een kind dat op een ochtend wakker wordt en zijn of haar naam is vergeten. Door op pad te gaan en een fantastisch avontuur te beleven, worden de vermiste letters van de naam gevonden.

Dit boek is bedacht door een Britse vader. Zijn dochter kreeg een gepersonaliseerd kinderboek cadeau voor haar verjaardag. Erg leuk dacht hij, totdat hij erachter kwam dat het boek helemaal niet zo persoonlijk was als gedacht. Haar vriendinnetjes hadden namelijk hetzelfde boek, met als enige verschil de naam van de hoofdpersoon. Hier was het idee geboren voor een boek dat echt over één specifiek kind gaat. Met de komst van twee andere vaders en een oom ontstond in 2012 het bedrijf Lost My Name door Three Dads and an Uncle.

Recensie Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!

Conclusie Recensie Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!

Dit boek is voor ieder kind uniek, doordat het gebaseerd is op de naam van één individueel kind. Iedere combinatie van geslacht en naam krijgt een eigen, uniek boek met een eigen, uniek verhaal en avontuur. Hierdoor komt ieder kind in zijn boek andere personages tegen, die allemaal helpen in de zoektocht naar de vermiste naam van het kind. Emma krijgt bijvoorbeeld van de Eenhoorn een E, van de Meermin een M, van de Majesteit een M en van de Adelaar een A.

Doordat iedere naam een uniek boek gepresenteerd krijgt, kun je voor ieder kind in je gezin een eigen uniek boek bestellen. Ieder boek wordt na aankoop geprint en verzonden.

Lezen is leuk en wordt alleen maar leuker als de verhalen fantasierijk zijn. Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! is een magisch verhaal en extra spannend voor de kinderen die nog niet of net een beetje kunnen lezen. De verhalen zijn prachtig en de illustraties kleurrijk.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl is erg onder de indruk en waardeert de recensie Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! met een meer dan verdiende tien!

Waardering Recensie Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...