Tour de France op PS4

Tour de France op PS4 Ter ere van de 101e editie van de Tour de France die op zaterdag 5 juli 2014 van start gaat, wordt door game ontwikkelaar Easy Interactive op 19 juni de game ‘Le Tour de France 2014’ op de PS4, PlayStation 3 en Xbox 360 gelanceerd. Tevens brengt Easy Interactive op die dag voor de PC de wielrengame ‘Pro Cycling Manager’ uit.

Over Le Tour de France op PS4

In het nieuwe spel Le Tour de France 2014 maak je deel uit van een professionele wielerploeg waarmee je deelneemt aan de bekendste wielerwedstrijd ter wereld: de Tour de France! Samen met je wielerploeg heb je als doel om de prestigieuze gele trui om de schouders te krijgen en deze te behouden. Voorafgaand aan een nieuwe etappe kun je de rit verkennen.
Je kunt zelf de samenstelling van je wielerploeg bepalen waarna je met dit team kunt fietsen door de prachtige Franse landschappen. In Le Tour de France 2014 start je in het landelijke gedeelte van Engeland waarna je London in fietst om vervolgens de overstap richting Noord-Frankrijk te maken en door Frankrijk koerst om uiteindelijk in Parijs te eindigen, waar je hopelijk de gele trui met de eindwinst in ontvangst kunt nemen.
Screenshots Tour de France op PS4
In Le Tour de France 2014 fiets je uitdagende etappes en kun je het opnemen tegen bekende wielrenners. Deze game bevat een realistische gameplay zodat je de Tour de France van dichtbij kunt beleven als een echte wielrenner. Le Tour de France 2014 bevat ook een Pro Tour Modus waarbij je wielrenners moet gaan werven voor je team zodat je in de volgende edities van de Tour de France successen kunt behalen.

Pro Cycling Manager

Pro Cycling ManagerNaast Le Tour de France op PS4, PS3 en Xbox 360 brengt Easy Interactive ook Pro Cycling Manager uit voor de PC. In dit spel ben je de directeur van een wielerploeg en reis je samen met je team de wereld over om deel te nemen aan grote wielerrondes uit het Pro Circuit. Je moet je renners het wielrenseizoen door begeleiden en je bent verantwoordelijk voor het teammanagement, werving, contracten voor wielrenners, sponsorcontracten, trainingen en planning. Je kunt je team laten racen in meer dan zeventig wedstrijden waaronder de Tour de France, de Vuelta en zo’n 130 klassiekers.

Ook dit spel wordt net als Le Tour de France 2014 op 19 juni 2014 uitgebracht.

Dit vind je misschien ook leuk...