VTech KidiPet Friends

VTech KidiPet FriendsEind juni 2014 lanceert VTech de VTech KidiPet Friends: interactieve vriendjes om mee te spelen. De VTech KidiPet Friends hebben altijd tijd en zin om te spelen, ze hebben aandacht voor je kind en zijn in het bezit van een goed humeur. Dankzij onder andere deze eigenschappen zijn momenteel de VTech Kidipet Touch producten al een groot succes. Met de lancering van de KidiPet Friends wordt het niveau van deze vriendschap nog verder uitgebreid.

Over VTech KidiPet Friends

VTech KidiPet FriendsDe VTech KidiPet Friends zijn interactieve dierenvrienden en in het bezit van enorm veel functies. De KidiPet Friends zijn beschikbaar als hond, kat en paard en hebben ten opzichte van de voorgangers een nieuw uiterlijk gekregen en zijn voorzien van een stevige houder zodat ze gemakkelijk blijven staan. Verder zijn de spelfuncties van de Vtech KidiPet Friends flink uitgebreid.
Je kind kan zijn KidiPet Friend verzorgen, samen met hem optrekken door te wandelen of een middagje te shoppen, de dierenarts te bezoeken, trucjes te leren en ermee knuffelen en verwennen.

De VTech KidiPet Friends kunnen gepersonaliseerd worden zodat het echte sociale vriendjes worden. Des te meer aandacht er aan de KidiPet Friend wordt gegeven, des te leuker ze kunnen worden. Een lesje investeren in opvoeding waar je volgens de makers van dit product niet vroeg genoeg mee kunt beginnen!

VTech KidiPet FriendsDoordat de KidiPet Friends zijn voorzien van een touchscreen verloopt de onderlinge communicatie zeer eenvoudig. Ook zijn de verschillende KidiPet Friends onderling te verbinden zodat ze met elkaar kunnen communiceren en je een vriendenkring van KidiPet Friends kunt opbouwen. Wanneer je tegen ze praat, worden je eigen woorden weer uitgesproken door de KidiPet Friends.

Dankzij een speciale snoozefunctie kun je de KidiPet Friends ook laten rusten en slapen. De adviesverkoopprijs van de VTech KidiPet Friends is €24,95 per stuk en ze zijn verkrijgbaar vanaf eind juni 2014. Voor meer informatie over VTech Producten kun je kijken op de VTech website.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...