Nintendo games nieuws

Kort Nintendo games nieuws over drie games: LEGO Friends nu ook voor de Nintendo DS, Nintendo Pocket Football Club voor de Nintendo 3DS en Super Smash Brosh voor de Nintendo 3DS en Wii U.

LEGO Friends voor Nintendo DS

Nintendo games nieuws LEGO Friends DSNintendo en Warner Bros Interactive Entertainment lanceren LEGO Friends voor de Nintendo DS. Dankzij de populariteit van LEGO Friends voor de Nintendo 3DS, wordt deze videogame nu ook uitgebracht voor de Nintendo DS.

LEGO Friends is een spannend avontuur voor spelers vanaf zeven jaar (volgens de PEGI richtlijnen) waarin je nieuwe LEGO vrienden ontmoet, vriendschappen kunt opbouwen en een eigen exclusieve stijl kunt uitdragen. Ontdek in LEGO Friends Heartlake City waar je kunt genieten van diverse bezigheden zoals het meedoen aan een dressuurwedstrijd, fotograferen voor de plaatselijke krant, leer nieuwe karate vaardigheden bij de Karate Dojo of zorg voor huisdieren en train ze voor de dierenshow. Erg leuk is dat je bij deze game als speler ook in de huid van het dier kunt kruipen en deze videogame vanuit dit perspectief kunt beleven.

LEGO Friends voor de Nintendo DS heeft een adviesverkoopprijs van €29,99.

Nintendo Pocket Football Club voor 3DS

17 April aanstaande verschijnt in de Nintendo eShop de voetbalmanager simulatie game Nintendo Pocket Football Club die exclusief beschikbaar zal zijn voor de Nintendo 3DS systemen.

Met Nintendo Pocket Football Club moet je je team vol beginnende spelers leiden naar een gouden toekomst door online te strijden tegen andere managers en daarmee en plek te veroveren in de top 100 teams van Europa. Kies een naam, een outfit, een embleem en beslis vervolgens welke opstelling je maakt en welke tactieken je inzet. Verbeter de prestaties van je team door Training Cards te gebruiken die je tijdens wedstrijden kunt vinden. Deze Training Cards zijn te combineren zodat de eigenschappen van bepaalde spelers bizar goed verbetert worden.

Nintendo Pocket Football Club is vanaf 17 april te downloaden en kost €14,99. Voor de snelle downloaders kost Nintendo Pocket Football Club tot 1 mei 2014 slechts €11,99!

Super Smash Bros

Nintendo games nieuws Super Smash BrosBinnenkort wordt Super Smash Bros voor de Wii U (aankomende winter) en 3DS (aankomende zomer) uitgebracht als download en fysiek in de winkels. Naast nieuwe levels en voorwerpen kan de game ook online gespeeld worden met een nieuwe spelstand exclusief voor de Nintendo 3DS en bevat het een nieuw speelbaar personage: Greninja, een Pokéman uit Pokémon X en Pokémon Y.

Meer Super Smash Bros nieuws is te vinden op de website van Super Smash Bros.

Dit vind je misschien ook leuk...