Recensie Buurman & Buurman Het Bordspel

Naam: Buurman & Buurman Het Bordspel
Producent: JustGames
Adviesverkoopprijs: €24,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Speel jij de klussen klaar? In dit spannende spel ligt een hele stapel klussen op je te wachten. Goed dat Buurman & Buurman zo handig zijn. En jullie gaan ze helpen!
Klopt dit? A je to! Dat klopt helemaal!

Recensie Buurman & Buurman Het Bordspel

Recensie Buurman & Buurman Het BordspelBuurman & Buurman. Wie is er niet mee opgegroeid? Deze populaire buurmannen zijn tegenwoordig niet alleen meer op televisie te bewonderen, maar je komt ze nu ook tegen in dit prachtige bordspel!

Over Buurman & Buurman Het Bordspel

In de doos van dit spel vind je vier speelborden, 24 gereedschap dobbelstenen, 37 kluskaarten, drie A Je To kaarten en één pech dobbelsteen. Het doel van dit spel is om als eerste zes kaarten bij elkaar te dobbelen. Wie deze kaarten als eerste bij elkaar heeft gedobbeld is de winnaar. Je kunt overigens ook winnen door als eerste veertig punten te verzamelen.
Recensie Buurman & Buurman Het BordspelIn dit spel krijgt iedere speler een setje dobbelstenen van eenzelfde kleur en het bijhorende speelbord. De pech dobbelsteen wordt vervolgens in het midden op de tafel gelegd. Schud nu de kaarten goed en leg ze op een stapel met de raamzijde naar boven op tafel en draai er vier naast elkaar open naar de kluszijde. Deze klussen zijn de eerste die opgeknapt moeten worden.
Op de open gedraaide kaart staan klussen afgebeeld, het gereedschap dat je hier voor nodig hebt en het aantal punten dat de geklaarde klus oplevert.
Zodra je zes kaarten in je huisje hebt verzameld of veertig punten hebt, is het spel afgelopen en bij je kampioen klusser.

Conclusie Recensie Buurman & Buurman Het Bordspel

Dit spel kun je met twee tot vier spelers spelen en duurt ongeveer twintig punten. Het spel is gemaakt van degelijke materialen en gaat dus niet snel kapot. Het is een leuk gezelschapsspel waarbij je een dosis geluk nodig hebt. Buurman & Buurman Het Bordspel is niet alleen leuk voor de Buurman & Buurman fan, maar voor ieder kind dat het leuk vind om samen spelletjes te spelen.

De recensie Buurman & Buurman Het Bordspel wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een verdiende negen.

Waardering recensie Buurman & Buurman Het Bordspel SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.3]

Dit vind je misschien ook leuk...