Recensie De feiten van 2016 op een rij

Recensie De feiten van 2016 op een rij

Product: De feiten van 2016 op een rij
Producent: Puzzles & Games
Adviesverkoopprijs: €5,95
Leeftijdscategorie: 12-99

Verkooptekst fabrikant: Een ‘raad & praat-spel’ waarmee je gezamenlijk spelenderwijs het jaar 2016 nogmaals doorneemt. Steeds 3 nieuwsfeiten van het afgelopen jaar liggen naast elkaar… raad jij de chronologische volgorde?
Klopt dit? Yes… dit was De feiten van 2016 op een rij is.

Recensie De feiten van 2016 op een rij

Recensie De feiten van 2016 op een rijAlweer bijna een jaar voorbij en dat is vaak het moment van lijstjes met jaaroverzichten en oudejaars conferances over het afgelopen jaar. Nu komt daar dit spel bij, waarbij spelenderwijs het jaar 2016 nog eens wordt doorgenomen. Weet jij alles het best over het afgelopen jaar en win jij dit spel?

Over De feiten van 2016 op een rij

In het doosje van dit spel vinden we 26 nieuwsfeitkaarten met in totaal 104 feiten, een dubbel- of nietskaart, twaalf volgordekaarten en één spelregelkaart.

In dit spel worden per ronde drie nieuwsfeiten naast elkaar gelegd en voorgelezen. Iedere speler moet proberen de chronologische volgorde van de feiten te raden. Per ronde kan één speler met de dubbel- of nietskaart één andere speker uitdagen. Met de dubbel- of nietskaart scoor je dubbele… of nul punten. Vervolgens worden de volgordes en datums gecontroleerd. Noteer de scores, bespreek de feiten en ga door met de volgende ronde.

De winnaar van het spel is de eerste speler met 25 punten.

Recensie De feiten van 2016 op een rij

Conclusie recensie De feiten van 2016 op een rij

Het is leuk om nieuwsfeiten van het afgelopen jaar weer te lezen. Het gaat hierbij om nationale en internationale nieuwsfeiten uit 2016. Weet jij nog wanneer wat gebeurt is? Dit spel kun je winnen met kennis, maar een gezonde portie bluf en een flinke dosis geluk kunnen je ook ver brengen in dit spel.

Het is een simpel spel, niet duur en enorm leuk. Dit spel kun je met twee tot vier spelers spelen. Een spelletje duurt ongeveer vijftien tot dertig minuten. En dat voor een relatief lage prijs van €5,95. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert dit spel daarom met een zeer verdiende 8,5.

Het spel De feiten van 2016 op een rij kun je kopen in de webshop van Puzzles & Games.

Waardering recensie De feiten van 2016 op een rij: 8,5 / 10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...