Recensie Yesterday Origins

Recensie Yesterday Origins

Product: Yesterday Origins
Producent: Pendulo Studios
Adviesverkoopprijs: €29,99
PEGI: 18
Platform: PC (Steam), Xbox One en PS4

Verkooptekst producent: John Yesterday wordt onsterfelijk na een occult ritueel. Echter, niet alles loopt volgens plan. Hij en zijn vriendin Pauline moeten beginnen aan een onderzoek om te proberen het onsterfelijkheid ritueel te reproduceren. Maar zijn vroegere kennissen hebben andere plannen voor hem …
Klopt dit? Ja, hier gaat het over.

Recensie Yesterday Origins

Recensie Yesterday OriginsDeze recensie van Yesterday Origins gaat over het spel dat wij via Steam op de PC hebben gespeeld. Vanzelfsprekend is het verhaal gelijk op de Xbox One en PS4, maar hoe de ervaringen op deze consoles zijn weten wij niet. De ervaringen in deze recensie zijn op basis van het spel Yesterday Origins dat wij op de PC hebben gespeeld.

Over Yesterday Origins

In dit spel kom je erachter hoe John Yesterday in het jaar 1481 wordt beschuldigd van tovenarij en gevangen wordt gezet. Wanneer hij later een alchemistische transmutatie ondergaat wordt hij hierdoor onsterfelijk. Echter als gevolg hiervan verliest John na elke verrijzenis elke herinnering over zichzelf. Ruim 500 jaar later in onze tijd zijn John Yesterday en Pauline op zoek naar een essentieel artefact om dit ritueel te kunnen herhalen. Tijdens dit onderzoek moeten ze het opnemen tegen vijanden die erop gebrand zijn hun geheimen te stelen.

In dit epische avontuur door de tijd en wereld heen beleef je een verhaal vol intriges en wendingen van onverwachte situaties. Het verhaal brengt je in vijf verschillende tijd periodes.

Recensie Yesterday Origins

Conclusie Yesterday Origins

Het spel heeft onze game-redacteur vanaf het begin te pakken, waardoor hij bijna niet kon stoppen met spelen. Yesterday Origins heeft een leuk verhaal en zit vol interessante karakters. De donkere humor vinden wij erg leuk. Het spel is grafisch (3D graphics) goed en heeft een perfect geluid. De PEGI rating van 18 is passend.

Wij hebben deze game op de PC gespeeld en kunnen je aanraden om het dan wel met een controller te spelen in plaats van met je muis. Het speelt een stuk fijner.

Grafisch: 9/10
Geluid: 9/10
Spelervaring: 9/10
Herspeelbaarheid: 7/10

Totaalscore: 8,5 / 10

De recensie Yesterday Origins wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een 8,5.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...