Win actie Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase

Win actie Barbie & Her Sisters in the Puppy ChaseEr is een nieuwe DVD uitgekomen van Barbie! Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase. Ter ere hiervan mogen wij één DVD en één Blu-Ray exemplaar van deze nieuwe Barbie Film weg geven. Wil jij dit winnen? Doe dan mee aan de win actie Barbie & Her Sisters in The Puppy Chase en maak kans!

Over Win Actie Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase

In dit nieuwe avontuur van Barbie en haar zusjes ontdekken ze dat alles beter is wanneer je het samen doet. Barbie en haar zusjes én hun huisdieren gaan op reis naar een paradijselijk eiland voor de danswedstrijd van Chelsea en ze besluiten om een uitstapje te maken naar het Dansende Paardenfestival. Wanneer hun harige vrienden verdwijnen op het evenement moeten de zusjes hun best doen om ze te vinden voordat Chelsea begint aan haar show. De dames moeten hun verbeelding gebruiken om de viervoeters te vinden terwijl de hondjes hun eigen avontuur te beleven.

Wat moet je doen om kans te maken op een DVD of Blu-Ray exemplaar van Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase?

Om kans te maken op een DVD of Blu-Ray exemplaar van Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase hoef je helemaal niet veel te doen. Like onze pagina op Facebook en je maakt al kans! Onder al onze Facebook fans verloten wij deze exemplaren.

UPDATE

En de winnaars zijn…:

Nienke Braam
Matthijs van der Laan

Van harte gefeliciteerd! Wij nemen z.s.m. contact met jullie op om de prijzen te versturen!

Win actie Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase

Actievoorwaarden win actie app Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase

Door mee te doen aan de Win actie Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase ga je akkoord met de volgende actievoorwaarden:
– Iedereen kan aan deze win actie meedoen;
– Meerdere deelnames is mogelijk;
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
– SpeelgoedMagazine.nl zal contact opnemen met de prijswinnaars om de prijzen uit te reiken;
– De gegevens van deelnemers zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en worden niet verstrekt aan de derde partijen (met uitzondering van het post bezorgende bedrijf met als enig doel om de prijzen op te sturen aan de deelnemers). Winnaars worden met naam bekend gemaakt op SpeelgoedMagazine.nl en de Social Media kanalen van SpeelgoedMagazine.nl;
– De algemene win actie voorwaarden van SpeelgoedMagazine.nl zijn van toepassing;
– Begindatum actie: 29 november 2016. Einddatum actie: 8 december 2016.

Dit vind je misschien ook leuk...