Recensie Happie Haai

Recensie Happie Haai

Product: Happie Haai
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €24,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Red je vangst van deze hongerige veelvraat, maar zorg wel dat hij jou met rust laat!
Klopt dit? Ja… laat de haai niet jou vangst opeten!

Recensie Happie Haai

Recensie Happie HaaiHappie Haai is een spel voor kinderen vanaf vier jaar en levert gegarandeerd veel pret op. Samen vissen en schaaldieren uit de bek van Happie Haai vangen, totdat de haai hapt en je alles verliest. Kijk uit want Happie Haai kan ieder moment bijten!

Over Happie Haai

In de doos van dit spel zit een bewegende haai, twaalf vissen / schaaldieren, een hengel, een dobbelsteen, een stickervel en de spelregels. Het doel van dit spel is om de meeste vissen en schaaldieren te vangen.

Recensie Happie HaaiWanneer je aan de beurt bent, mag je met de dobbelsteen gooien. De dobbelsteen geeft vervolgens aan hoeveel vis en schaaldieren je moet gaan vangen. Je mag zelf weten of je vissen of schaaldieren gaat vangen. Maar wanneer je er één aan de lijn hebt, mag je niet meer wisselen. Je moet dan je hengel omhoog halen totdat je vangst eruit komt.

Wanneer er niets gebeurt wanneer je de vangst eruit gehengeld wordt, gaat het spel verder. Wanneer de haai echter omhoog springt, is het spel voorbij. Van deze speler telt de vangst niet meer mee in de eindscore.

De speler die de meeste vissen en/of schaaldieren heeft gevangen is de winnaar. De speler waarbij de haai omhoog sprong doet niet meer mee.

Conclusie Recensie Happie Haai

Happie Haai is een leuk spel waarbij behendigheid en een dosis geluk erg belangrijk bij zijn. Kinderen kunnen hier lang plezier aan beleven. De haai, de vissen en schaaldieren, de dobbelsteen en de hengel zijn gemaakt van stevige materialen wat erg belangrijk is bij speelgoed voor jonge kinderen. Happie Haai is leuk voor kinderen van vier tot en met zeven jaar.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Happie Haai met een verdiende 8,5!

Waardering Recensie Happie Haai door SpeelgoedMagazine.nl: 8,5 / 10

Dit vind je misschien ook leuk...