Recensie Stratego Pirates

Recensie Stratego Pirates

Product: Stratego Pirates
Producent: Koninklijke Jumbo
Verkoopprijs: €39.99
Leeftijdscategorie: 5+

Verkooptekst fabrikant: Alle hens aan dek, een piratenschip aan de horizon! We gaan enteren! Stratego Pirates is een spel voor twee dappere piratenkapiteins. Verover de vlag op het vijandelijke schip door het te enteren, te beschieten met het kanon, te vechten op het dek of een vijandelijke piraat aan de haaien te voeren.
Klopt dit? Helemaal…!

Recensie Stratego Pirates

Recensie Stratego PiratesStratego Pirates is een spannend spel met een echt piratenschip en is gebaseerd op het iconische bordspel Stratego. Het strijdveld van dit beroemde spel heeft zich nu verplaatst naar de zee!Voer samen met je stoere piraten een avontuurlijke zeeslag en enter het schip van je tegenstander.

Over Stratego Pirates

Dit spannende nieuwe spel van Koninklijke Jumbo is geschikt voor twee spelers vanaf vijf jaar. Beide spelers worden een dappere piratenkapitein en hebben een indrukwekkend piratenschip tot de beschikking. Het schip bevat een compleet arsenaal aan bommen, piraten, goud en een goed verborgen vlag. Samen met Kapitein Roderick Roodbaard beginnen de piratenkapiteins aan een zeeslag.

Stratego Pirates opzetIn de doos van dit spel vind je een compleet piratenschip van plastic bestaande uit twee halve rompdelen, een echt schietend kanon, een gouden munt, tien actiekaarten, twee keer tien priaten, twee keer drie vlagkaartjes en de spelregels.

Zoals ook bij het welbekende bordspel Stratego het geval is, is het bij Stratego Pirates ook de bedoeling om de vlag van je tegenstander te veroveren. Maar dan net even anders. Je moet schip van je tegenstander enteren en beschieten met je scheepskanon. Verover de vijandelijke piraten aan de haaien en de vlag veroveren. Lukt dit? Dan win je het spel en ben je de schrik der zeven zeeën.

De actiekaartjes vertellen je wat je mag doen, zoals een gat in het zeil schieten, tegen de doodskop schieten, een nieuwe piraat op je eigen schip plaatsen, aanvallen en meer.

Stratego Pirates

Conclusie Recensie Stratego Pirates

Een erg leuk spel wat te begrijpen is voor kinderen vanaf vijf jaar. Een spelletjes Stratego Pirates duurt ongeveer dertig minuten. De materialen gebruikt voor dit spel zijn van degelijke kwaliteit en kunnen dus tegen een stootje.

Zit je kind in een fase waarin het piraten erg leuk vindt? Dan is dit zeker een leuk spel om samen te spelen. Samen een spelletje spelen is goed voor de ontwikkeling van je kind. Winnen of verliezen en het ermee kunnen omgaan.

Stratego Pirates is één van de genomineerden voor de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing.

De recensie Stratego Pirates wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende negen.

Waardering recensie Stratego Pirates door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...