Recensie K3 Smartphone

Naam:

K3 Smartphone

Producent: Studio 100
Adviesprijs: €9,95
Leeftijdscategorie: 2-12 jaar

Verkooptekst fabrikant: Zin om te dansen, te lachen, te zingen of te spelen? Dan wil je natuurlijk graag de meiden van K3 erbij! Deze telefoon is eenvoudig te gebruiken. Druk de toetsen in en luister naar de verschillende K3-geluidjes.
Klopt dit: Deze smartphone is makkelijk te gebruiken, maar het luisteren naar de K3 geluidjes is lastig.

Recensie K3 Smartphone

K3 SmartphoneVoor de K3 fans is het fijn dat er zoveel speelgoed beschikbaar is van K3 en deze smartphone is er één van. De K3 Smartphone werkt zoals veel kindertelefoons: druk de toetsen in en er komt geluid uit de telefoon. Deze smartphone van K3 werkt op 2 AAA batterijen en worden meegeleverd – een pluspunt want vaak zijn de batterijen niet inbegrepen.

Wat ik niet begrijp is dat de fabrikant zelf aangeeft dat dit speelgoed voor kinderen in de leeftijd van twee tot twaalf jaar geschikt is en vervolgens een waarschuwing geeft dat het niet geschikt is voor kinderen beneden de drie jaar. Hoe kan het dan speelgoed zijn voor kinderen van twee tot twaalf? En is deze K3 Smartphone nog wel leuk voor kinderen van tegen de twaalf?

De K3 Smartphone is vrij simpel: het heeft aan de zijkant een aan/uit knop en het zogenaamde scherm van de mobiele telefoon is voorzien van een sticker met daarop de verschillende knoppen en een afbeelding van de meiden van K3. Wanneer je op één van de knoppen drukt komt er geluid uit. De telefoon heeft twaalf toetsen en dus twaalf geluiden zoals het geluid van een binnenkomende e-mail, een kus, de stemmen van Kristel, Karen en Josje, Mama Se Mama Sa en meer.

Doordat de box waar het geluid uitkomt aan de achterkant van de telefoon bevestigd is, is het geluid lastig te horen wanneer je de telefoon vasthoudt zoals je een telefoon vasthoudt. En wanneer je je hand van de luidspreker afhaalt, is het geluid nog steeds erg zacht. En daar gaat het toch om bij de smartphone van K3.

De K3 Smartphone is op zich erg leuk voor jonge kinderen vanaf 2 tot ongeveer 5 jaar, ze kunnen hun fantasie goed gebruiken en ontwikkelen met deze telefoon. Ook is het erg fijn dat dit product met batterijen wordt geleverd. Het grote minpunt is helaas dat het geluid te zacht is. Omdat het geluid voor dit stuk speelgoed essentieel is reken ik dit erg zwaar mee in het eindoordeel. De K3 Smartphone wordt door SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met 6+.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 6+/10

Dit vind je misschien ook leuk...