Recensie K’NEX 70 Model Bouwset

Naam: K’NEX 70 Model Bouwset
Producent: BOTI (Big On Toy Innovation)
Adviesprijs: €59,99
Leeftijdscategorie: 7+

Verkooptekst fabrikant: Maak alles wat je je maar bedenken kunt met de bouwset van K’NEX voor 70 modellen. Inclusief instructies / ideeën voor 70 unieke modellen met behulp van klassieke K’NEX onderdelen.
Klopt dit? Ja, je kunt er heerlijk mee bouwen en er zitten instructies bij voor meer dan 70 modellen zoals auto’s, vliegtuigen en meer.

Recensie K’NEX 70 Model Bouwset

Recensie K'NEX 70 Model BouwsetK’NEX is sinds dit jaar weer beschikbaar in Nederland dankzij speelgoedfabrikant BOTI. Dit speelgoed bestaande uit staafjes en verbindingsstukken is bedoeld om de prachtigste bouwwerken mee te maken. De K’NEX 70 Model Bouwset is een uitgebreide set van K’NEX met daarin instructies om wel zeventig verschillende modellen te kunnen maken.

Over K’NEX 70 Model Bouwset

K'NEX HelikopterDeze bouwset van K’NEX bevat meer dan zevenhonderd K’NEX-staafjes en -koppelstukken die in een handige kartonnen opbergkist zitten. In de handleiding van deze set vind je bouwinstructies en inspiratie voor zeventig modellen. Zo zijn er instructies om vissen, surfers, een duikplank met duiker, een picknick mandje, een schildpad, een boot, een luchtballon en meer modellen te maken. Overigens staan van een deel van de modellen geen bouwinstructies in de handleiding, maar wordt er een internetadres opgegeven waar je naar toe moet gaan om de bouwinstructies te vinden. Je krijgt toegang tot deze instructies middels een code die in de handleiding staat. Deze code is gelijk aan het product ID van deze set (ook wel bekend als SKU). De bouwinstructies in de handleiding zijn duidelijk beschreven en middels nummers wordt aangegeven welk bouwstukje van K’NEX je moet gebruiken.

Over recensie K’NEX 70 Model Bouwset

K’NEX wordt gemaakt in de Verenigde Staten en dat is goed te merken. Het plastic dat gebruikt is voor de K’NEX onderdelen zijn erg stevig en kunnen goed tegen een stootje. De meegeleverde handleiding met bouwinstructies is erg visueel en duidelijk.
Met deze set kunnen meer dan 70 modellen gemaakt worden waarvan je de bouwinstructies kunt vinden in de handleiding of op de website van K’NEX. Maar er kan natuurlijk veel meer mee gemaakt worden. Dit stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen. Verder is K’NEX goed voor de ontwikkeling van de motoriek.
De adviesverkoopprijs van €59,99 is deze bouwset van K’NEX meer dan waard, omdat je er enorm veel mee kan en het jaren meegaat. De recensie K’NEX 70 Model Bouwset wordt door ons dan ook gewaardeerd met een verdiende 10 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...