Recensie Super Sand Farm

Naam: Super Sand Farm
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €39,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Met Super Sand wordt ingewikkelde zandsculpturen maken kinderspel. Maak je eigen boerderijdieren met de 3D-vormpjes van Super Sand. Bouw stallen en ploeg je akkers om met je tractor.
Klopt dit? Ja dit klopt. En het is kinderlijk eenvoudig!

Recensie Super Sand Farm

Recensie Super Sand FarmRuim een jaar geleden, in september 2014, introduceerde Goliath Super Sand in Nederland. Super Sand werd in een korte periode zeer populair en werd in hetzelfde jaar zelfs al bekroond met de titel Speelgoed van het Jaar 2014 in de categorie kinderen vier en vijf jaar met Super Sand Castle. Nu brengt Goliath een nieuw item uit in de Super Sand collectie: Super Sand Farm.

Over Super Sand Farm

In de doos van Super Sand Farm vind je 900 gram Super Sand, drie verschillende dierenvormen (een koe, een schaap en een kip), een tractor, een vorm voor een hek en een bakje om met het Super Sand in te spelen.

Recensie Super Sand FarmZoals we al vaker hebben verteld hier op SpeelgoedMagazine.nl: Super Sand is een speciaal zand waarmee je probleemloos binnen kunt spelen, zonder veel troep te maken. Het ruimt zeer gemakkelijk op. Doordat het Super Sand super zacht is en makkelijk te bewerken, vinden kinderen het erg leuk om mee te spelen. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en is antibacterieel.

Conclusie recensie Super Sand Farm

Deze nieuwe set van Super Sand, Super Sand Farm, is ontzettend leuk voor de kinderen die van de kinderboerderij houden en van spelen met zand. Met de vormpjes uit deze set kun je de boerderijdieren schitterend namaken terwijl de tractor over het zand van de boerderij rijdt.

Het originele Super Sand is zoals het originele Super Sand is: van goede kwaliteit en fijn hanteerbaar. De meegeleverde vormpjes zijn gemaakt van stevige materialen en kunnen dus tegen eens stootje.

De recensie Super Sand Farm wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering recensie Super Sand Farm door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...