Game of Thrones videogame

Games of Thrones van Telltale GamesGame-ontwikkelaar Telltame Games heeft op Twitter het gerucht dat ze aan een videogame gebaseerd op de populaire serie Games of Thrones werken als waarheid bevestigd. De release van het eerste deel van de Game of Thrones videogame zal in 2014 zijn.

Telltame Games is bekend van de populaire, award winnende game ‘The Walking Dead’ en werkt aan het Games of Thrones spel samen met de Amerikaanse televisiezender HBO. Volgens Telltale Games zal deze game meer lijken op de tv-serie dan op het originele verhaal uit de reeks boeken van auteur George R.R. Martin.

Vanwege de vele nieuwe technieken die tegenwoordig beschikbaar zijn in de game-industrie zal Telltale Games volgens CEO Dan Connors gebruik maken van alle fictie. Alle personages uit de TV-serie Games of Thrones worden momenteel uitvoerig bestudeerd om het spel zo realistisch mogelijk te maken. Op dit moment is nog niet bekend welke locaties en personages uit de serie in dit nieuwe spel gaan komen.

Heel veel nieuws over deze nieuwe videogame Games of Thrones is dus nog niet bekend. Verwacht wordt dat dit nieuwe spel o.a. ontwikkeld wordt voor de PlayStation 3 en 4, de Xbox 360 en Xbox One. Gezien het fantastische verhaal van de TV serie Games of Thrones en de mogelijkheden aan techniek wat Telltale Games bezit, is het aannemelijk om te stellen dat Games of Thrones het videospel een technisch en grafisch hoogstandje zal worden en daarmee wereldwijd een kaskraker wordt.

Over Telltale Games
Telltale Games is een gameontwikkelaar gevestigd in CalifornÍe en opgericht in 2004. De eerste spellen die werden ontwikkeld en uitgebracht door Telltale Games waren spellen voor de PC zoals Texas Hold’em en Bone: Out from Boneville. Vervolgens werden de eerste spellen uitgebracht voor game consoles zoals de PlayStation 2, Xbox 360 en Wii. Tegenwoordig worden vooral games uitgebracht voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlaySation Vita en iOS.

Wanneer er meer bekend wordt over de Game of Thrones videogame die volgend jaar te koop is zullen wij hier op SpeelgoedMagazine.nl er meer over berichten.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...