Spellenspektakel 2014

Spellenspektakel 2014Eindhoven – De 2014 editie van Spellenspektakel vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 en zondag 9 november in het Beursgebouw te Eindhoven en wordt voor de 21e keer gehouden. Spellenspektakel 2014 staat in het teken van verschillende soorten spellen om samen met het hele gezin van te genieten.

Over Spellenspektakel 2014

Spellenspektakel 2014Spellenspektakel is het grootste spellen evenement in de Benelux. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers de allernieuwste bord-, kaart- en miniatuurspellen spelen. Ook kun je meedoen aan diverse spel toernooien en kampioenschappen en zijn er de nieuwste spellen (vaak met korting) te koop. Ook kun je hier tweedehands spellen aanschaffen. Verder zijn er spel-demonstraties en workshops en is er voor de kinderen een Kinderplein met diverse spelletjes.

Tijdens de spel-demonstraties worden door de makers de beste tips weg gegeven, die je goed van pas kunnen komen wanneer je dit spel speelt.

Deelnemers Spellenspektakel 2014

Op Spellenspektakel 2014 vind je niet alleen de uitgevers van de spellen, maar ook (web) winkels en spellen clubs. Onder andere de volgende partijen vind je terug op Spellenspektakel 2014:

IQspellen, SmartGames, Ravensburger, Sensalot, Koninklijke Jumbo, University Games, White Goblin Games, Identity Games, 999 Games, Queen Games, Goliath, Spelspul.nl, Puzzelstore.nl en vele anderen.

Doordat de bekendere uitgevers zoals bijvoorbeeld Koninklijke Jumbo, Identity Games en Ravensburger aanwezig zijn, kun je er vanuit gaan dat je op Spellenspektakel 2014 kennis kunt maken met de allernieuwste spellen en puzzels. Deze nieuwe producten kun je meestal ter plekke spelen, testen en indien goed bevonden ook direct kopen.

Openingstijden Spellenspektakel 2014

Dit jaar opent Spellenspektakel haar deuren op 8 en 9 november tussen 10:00 uur en 18:00 uur in het Beursgebouw te Eindhoven. De toegangsprijs voor volwassenen is €10,50, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is het €4,- en kinderen tot vier jaar mogen gratis naar binnen.

Toegangskaarten zijn aan de deur te koop. Vanaf augustus kun je de toegangskaarten ook online aanschaffen via de website van Spellenspektakel.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...