Gang Up Kaartspel

Gang Up KaartspelEen startkapitaal ophalen door middel van een Kickstarter project, is iets wat voor veel creatievelingen het begin is om hun droom te verwezenlijken. Momenteel werken de twee Nederlandse gamemakers Paul & Robin aan het spel ‘Gang Up!’. Dit is een humoristisch kaartspel waarbij alles draait om samenwerken of elkaar bedriegen. 

Over Gang Up Kaartspel

Binnen het spel speel je als ‘bende leider’ en is het de bedoeling dat je samen met je bende leden gewaagde misdaden begaat om zo je status te verhogen. Desondanks is het toch zeker geen grimmig spel. De sfeer doet namelijk denken aan dat van eerdere James Bond films, met zijn iconische schurken en theatrale misdaden. Dit nog te ontwikkelen spel zal verder honderd kaarten bevatten die door hun unieke speeleigenschappen zorgen voor allerlei vreemde en vaak onverwachte (leuke!) situaties. 

Over de ontwikkelaars van Gang Up

Gang Up KaartspelDe twee bedenkers van Gang Up kennen elkaar van het bedrijf Playlogic, waar ze in het verleden beide aan de Xbox 360 / PS3 game ‘Fairytale Fights’ hebben gewerkt. Maar omdat het sociale element van gamen sterker aanwezig is rond een eettafel, besloten de twee creatievelingen zich te richten op een fysiek kaartspel. En niet zonder succes! Na vele testsessies bleef het spel goed spelen waardoor Gang Up nu klaar is voor productie waarna het op de markt gebracht kan worden.

Gang Up Kaartspel op Kickstarter

Momenteel loopt er een Kickstarter voor dit project. Aan de ene kant is dit een test om te peilen of er interesse is in dit nieuwe spel, aan de andere kant is dit ook een middel om de productietijd drastisch terug te brengen. Wanneer dit Kickstarter project een succes wordt kan dit spel rond april 2015 vanuit de fabriek de winkels en webshops in rollen, klaar om verkocht te worden. Wil je meer over het project te weten komen of wil je de twee bedenkers van Gang Up steunen? Ga dan naar de pagina van Gang Up op Kickstarter.

Dit vind je misschien ook leuk...