Go MINI

Go MiniZijn jouw kids autofans? Dan is dit goed nieuws! Koninklijke Jumbo brengt deze maand namelijk een nieuwe speelgoedlijn uit: Go MINI. Go MINI is een speelgoedlijn welke gebaseerd is op het populaire automerk MINI. Met Go MINI kunnen kinderen racen en stunten met de bekende MINI auto’s. De ronkende motoren, gierende banden, lichteffecten en trucs doen het hart van menig autoliefhebber sneller kloppen. De auto’s uit deze collectie zijn daarom hét cadeau de komende maand voor alle kids vanaf drie jaar, die fan zijn van MINI auto’s.

Go MINI Crew-zers

Go Mini Crew-zersDe Go MINI Crew-zers zijn compact en beschikbaar in vier verschillende varianten. Iedere Crew-zer heeft vrolijke kleuren en een eigen kentekenplaat. Hiermee kunnen de kinderen hun eigen wagenpark vol prachtige MINI Coopers samenstellen. De Crew-zers hebben een adviesverkoopprijs van €4,99.

Go MINI Stunt Racers

Go Mini Stunt RacersMet de Go MINI Stunt Racers kunnen kids in een rechte lijn racen en de meest
fantastische stunts uithalen. In deze collectie zitten drie versies die elk een unieke stunt kunnen vertonen: van een wheelie tot driften en spinnen. De Go MINI Stunt Racers kunnen het! Iedere Stunt Racer heeft een eigen kentekenplaat en is evenals de echte MINI’s voorzien van prachtige bestickering. De adviesverkoopprijs van de Stunt Racers is €9,99

Go MINI Control Wolf

Go Mini Control WolfBij de Go MINI Control Wolf hoor je de motor draaien en geniet je van de geweldige lichteffecten. Deze supersnelle auto is gebaseerd op de MINI Countryman en is te besturen met het MINI stuur. Hiermee kun je de auto laten racen en supercoole stunts uit laten halen, zoals het maken van een donut. De geluid- en lichteffecten van de Control Wolf maken deze auto af! Verkrijgbaar in vlammend rood of cool blauw. De adviesverkoopprijs van de Control Wolf is €34,99.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...