Nieuw Beados GEMS

Beados GEMSEr zijn nieuwe sets van Beados op prachtige fashion creaties mee te maken: Beados GEMS. Hiermee beleef je eindeloze creativiteit met de nieuwe kraaltjes en glitter beads. Pimp jij je garderobe met door jouw gemaakte fashion accessoires.

Over Beados GEMS

Met deze nieuwe sets van Beados maak je prachtige fashion accessoires. Van een vriendschapsketting tot een schitterende hanger aan je tas. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze sets.

Beados GEMSDe Beados GEMS collectie bevatten prachtige, kleurige stenen die je in verschillende ontwerpen kunt verwerken. Zo maak je met het Beados GEMS Prachtige Hangers Themapakket unieke kettingen. Met het Beados GEMS Vriendschapssieraden Themapakket, kun je nog meer prachtige sieraden ontwerpen en met het Beados GEMS Tashangervriendjes Themapakket maak je de gaafste Beados hangers voor aan je tas.

Samen met deze themasets is er ook een speciale activiteitenset verkrijgbaar: het Beados Zonnevlinder Activiteitenpakket waarmee je de kamer kan opfleuren. Zodra de zon op deze prachtige Beados creatie schijnt, kleurt je kamer in prachtige kleuren.

Beados GEMS verkrijgbaarheid

De nieuwe sets van Beados zijn verkrijgbaar bij verschillende grote (online) speelgoedwinkels. De adviesverkoopprijzen variëren van €10,99 voor het Beados GEMS Tashangervriendjes Themapakket tot €34,99 voor de Sneldroog Ontwerpstudio.

Beados is onderdeel van BOTI (Big On Toy Innovation). BOTI is bekend van onder andere de distributie van The Zelfs, Pepa Speelgoed, Air Storm en de prachtige bouwsets van het wereldberoemde merk K’NEX. Speelgoedmerk BOTI is gevestigd in Apeldoorn en distribueert haar producten Europa door.

Dit vind je misschien ook leuk...