Toet Toet Speelstad groeit!

Toet Toet Speelstad groeitEr heerst een gezellige drukte op de weg in de Toet Toet Speelstad en dat is goed nieuws voor jonge fans van de Toet Toet Auto’s. VTech zorgt ervoor dat dit voorjaar de Toet Toet Speelstad groeit. Met de introductie van deze nieuwigheden zal de Toet Toet Speelstad nog vrolijker en spannender worden voor de kleine coureurs, machinisten, verkeersregelaars en wegpiraten in de leeftijd van één tot vijf jaar.

Toet Toet Speelstad groeit verder

De speelsets van de Toet Toet Speelstad zijn leerzaam en iedere Toet Toet Auto heeft een eigen karakter, uitstraling en vaardigheden. De nieuwe en oudere elementen van het Toet Toet speelgoed matchen altijd, waardoor je de al reeds bestaande speelsets van Toet Toet beetje bij beetje kunt laten groeien.

Toet Toet Auto’s Lanceer- & Racebaan
Toet Toet Speelstad groeitDe Toet Toet Speelstad groeit dit voorjaar met onder andere de nieuwe Toet Toet Auto’s Lanceer- & Racebaan. Een spannende, snelle en compleet verrassende 3-in-1 parcours waarop de snelheidsduivels en Ref Raceauto zich niet snel zullen vervelen door het leren van woordjes en leuke liedjes. De Toet Toet Auto’s Lanceer- en Racebaan is een dubbele racebaan, een super lanceerbaan en een stuntracebaan in één, waarbij de magische sensors zorgen voor interactief speelplezier. De adviesverkoopprijs van deze set is €21,95.

Mijn Toet Toet Auto
Ook kun je vanaf dit voorjaar gaan genieten van de Mijn Toet Toet Auto, die een naam naar keuze en een voorkeurszin kan uitspreken. Met de bijgeleverde stickers kun je deze Toet Toet Auto een compleet eigen look geven. Ook deze Toet Toet Auto reageert op alle magische sensors onderweg. De adviesverkoopprijs van deze auto is €10,95.

Toet Toet Auto’s Treinset
Toet Toet Speelstad groeitVerder brengt VTech dit voorjaar nog de Toet Toet Auto’s Treinset uit. Tineke Trein heeft hier een ingebouwde motor waarmee ze zelf, na activatie, het hele spoor rond kan rijden zo de tunnel door tot aan de slagboom. Ook deze set werkt met magische sensors en sluit aan op de speelstad. Natuurlijk kan er ook apart met deze set gespeeld worden. De adviesverkoopprijs van deze set is €24,95.

Nieuwe Toet Toet Auto’s
Ten slotte groeit het wagenpark van de Toet Toet Auto’s en wordt het uitgebreid met vier nieuwe Toet Toet Auto’s. De nieuwe auto’s die zich willen melden in de Toet Toet Speelstad zijn Thijs Taxi, Jimmy Jeep (met en zonder aanhanger), Vera Vakantiebus en Timo Takelwagen. Het is een feit: de Toet Toet Speelstad groeit dit voorjaar enorm snel! De adviesverkoopprijs van deze auto’s is €7,95 per auto.

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.5]

Dit vind je misschien ook leuk...