Recensie Kleine Avonturen Spel voor Groepen

Naam: Kleine Avonturen Spel voor Groepen
Producent: Het Kleine Avontuur
Adviesprijs: €14,95
Leeftijdscategorie: 3-12 jaar

Verkooptekst fabrikant: Deze editie van Kleine Avonturen is speciaal ontwikkeld voor groepen kinderen tussen drie en twaalf jaar. Het blik zit boordevol leuke spelactiviteiten die met weinig voorbereiding makkelijk zijn uit te voeren op school, tijdens een feestje, in het gezin en zelfs op kamp!
Klopt dit? Je vind in dit blik maar liefst 44 leuke opdrachten om samen met een groep uit te voeren.

Recensie Kleine Avonturen Spel voor Groepen

Recensie Kleine Avonturen Spel voor GroepenHet bedenken van een leuke activiteit om uit te voeren met een groep kinderen is niet altijd makkelijk. Daarom is het spel Kleine Avonturen Spel voor Groepen ontwikkeld. Met dit spel zit je vanaf nu nooit meer zonder (spel)inspiratie! Ideeën voor in de klas nodig of voor een kinderfeestje? Ga dan aan de slag met dit spel!

Over Kleine Avonturen Spel voor Groepen

In het blik waarin het spel Kleine Avonturen Spel voor Groepen verpakt zit vind je 44 opdrachtkaarten om samen met een groep uit te voeren. De eerste elf kaarten bevatten opdrachten om buiten uit te voeren. De kaarten 12 tot en met 33 bevatten knetterleuke opdrachten en kaart 34 tot en met 44 zijn spellen om zo te spelen zonder dat je er iets voor nodig hebt dat een standaard huishouden niet in huis heeft.

Recensie Kleine Avonturen Spel voor GroepenOm sommige opdrachten uit te voeren zijn er bepaalde attributen voor nodig. Alle benodigdheden zijn verzameld op twee boodschappenlijstjes die in het blik te vinden zijn. Zo heb je voor sommige opdrachten stoepkrijt, plastic bekertjes,pingpongballen, satéprikkers of Chinese stokjes nodig.

Om dit spel te starten kies je zelf een opdracht of laat je de groep een kaart kiezen uit een door jou gemaakte selectie. Zorg dat je voor deze selectie opdrachten wel alle benodigdheden in huis hebt. Vervolgens lezen jullie de opdracht en bespreken jullie samen hoe jullie deze opdracht willen uit gaan voeren. Het is erg belangrijk dat iedereen meedenkt, omdat hier het avontuur voor de groep start. Geef ieders fantasie de ruimte en maak duidelijke afspraken met elkaar.

In de verschillende opdrachten staat winnen niet altijd centraal, natuurlijk zijn er pittige wedstrijdelementen maar daarnaast is er ook ruimte voor samenspel. Aan de slag dus en beleef samen creatieve, actieve, liefdevolle en lekker gekke avonturen. Dat wordt een mooie herinnering!

Conclusie recensie Kleine Avonturen Spel voor Groepen

De groepsopdrachten in dit spel zijn erg leuk en kunnen veelal worden uitgevoerd met spullen die je in en rondom het huis hebt staan. Voor andere opdrachten moet je wellicht nog spullen aanschaffen, maar daar zul je waarschijnlijk niet al te veel geld voor hoeven uit te geven.

Iedere kaart bevat een leuke opdracht en wordt gesierd door een prachtige illustratie die met de opdracht te maken heeft. De opdrachtkaarten zijn gemaakt van stevig papier. Deze kaarten zitten verpakt in een stevige blikken verpakking met deksel en worden op hun plek gehouden door een insert. De kaarten zijn gemakkelijk uit het blik te halen.

Doordat de opdrachten zeer divers zijn, is het erg leuk om ze allemaal uit te voeren. Er is een opdracht waarbij je een superhinkelbaan moet maken, een opdracht waarbij je op jacht moet gaan of een lasergame creëert.

Kleine Avonturen Spel voor Groepen is enorm gevarieerd qua opdrachten en is goed geprijsd. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl kan de recensie Kleine Avonturen Spel voor Groepen evenals de recensie Kleine Avonturen voor Ouder en Kind enkel waarderen met het hoogste rapportcijfer: een zeer verdiende tien.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...