Valentijn Games

Valentijn GamesIn het algemeen kunnen we stellen dat de meeste videogames niet geschikt zijn om als liefdeskoppel samen te spelen, maar volgens Game Mania zijn er zeker spellen die de standaard rozen kunnen vervangen en als Valentijn Games betiteld kunnen worden. Game Mania heeft tien games uitgekozen waar koppels zich volledig in kunnen vinden. Valentijn draait immers om heartshots en niet om headshots.

Over Valentijn Games

Volgens Game Mania zijn de tien Valentijn Games ook geschikt voor degene die niet van gamen houdt. Het zijn spellen waar je samen van kunt genieten en games die je tegelijkertijd kunt spelen. De volgende games zijn volgens Game Mania geschikt om samen Valentijnsdag mee door te komen:

Rayman Legends
Dit spel is een relatietest pur sang. In de co-op mode moet je namelijk volledig op elkaar afgestemd zijn. Anders redden jullie het einde van dit 2D avontuur niet.

New Super Mario Bros U
Red gezamenlijk in de two player mode Princess Peach uit de handen van de kwaadaardige Bowser. Hoe leuk is het om samen dit avontuur tot een goed einde te brengen?

Mario Kart 8
Tegen elkaar racen doe je in Mario Kart 8. Race tegen je eigen Princess Peach of Super Mario. Ook dit is een ultieme relatietest: laat jij je partner zo nu en dan ook een race winnen?

LittleBigPlanet 3
In deze schattige wereld maken jullie samen plezier met de eindeloze mogelijkheden om je Sackboy of Sackgirl te kleden zoals jullie dat willen.

Minecraft
Huisje, boompje, beestje? In Minecraft maak je een eigen wereld voor jou en je partner! Kunnen jullie alvast een beetje aan de toekomst wennen!

Lego Batman 3 – Beyond Gotham
Red samen de LEGO wereld van de ondergang in dit spel bomvol avontuur en humor. Samen met LEGO spelen, het blijft leuk!

Trine 2
In deze sprookjesachtige wereld raak je gezamenlijk betoverd en puzzel, spring en sprint je de hele avond lang.

Just Dance 2015
Zin om te dansen? Met Just Dance kunnen jullie samen aan de meest hippe dancemoves werken en tegelijkertijd aan jullie conditie werken. Een geslaagde avond begint met een spannende dans!

Diablo III
Ga samen op pad om al het kwaad te verslaan. Romantisch?

Monopoly The Legend of Zelda Edition (bordspel)
Samen een leuk gezelschapsspel spelen blijft ook altijd leuk. Dit Monopoly spel speel je in de look en feel van The Legend of Zelda.

Valentijn Games winnen?

Of al deze spellen geschikt zijn om het hart van je Valentijn te veroveren, valt nog te bezien. Het ene spel zal geschikter zijn dan de andere.

Wil je één van deze Valentijn Games winnen? Dat kan! Game Mania organiseert op haar Facebook-pagina een Valentijnsdag wedstrijd: post op de Facebook-pagina van Game Mania een foto van je grote liefde en je maakt kans op een cadeaubon ter waarde van €50,-. De meest romantische foto wint en wordt op maandag 16 februari bekend gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk...