Wild Pets Spinnen en Schorpioenen

Wild Pets Spinnen en SchorpioenenDit voorjaar brengt Big On Toys Innovation (BOTI) gloednieuwe Wild Pets Spinnen en Schorpioenen uit. Het perfecte huisdier waarmee een kind zijn of haar ouders en vrienden lekker mee kan laten schrikken. Dit voorjaar worden er twee nieuwe Wild Pets spinnen uitgebracht en een serie levensechte glow in the dark schorpioenen.

Over Wild Pets Spinnen en Schorpioenen

De Wild Pets Spinnen en Schorpioenen zien er levensecht uit en deze harige huisdieren bewegen zich ook net als echte spinnen en schorpioenen voort. Daarmee zijn ze gegarandeerd een succes om je omgeving de stuipen op het lijf te jagen!

Wild Pets Spinnen en SchorpioenenDeze nieuwe Wild Pets Spinnen en Schorpioenen zijn nog levensechter en spannender dan voorheen. Dit komt door hun nieuwe uiterlijk. De Wild Pets Schorpioenen transformeren in de nacht tot echte lichtmonsters dankzij het glow in the dark effect. Met dit speciale effect zal je omgeving schrikken op de meest donkere plekken.

Deze nieuwe serie Wild Pets bewegen zich op drie manieren. De Wild Pets Spinnen en Schorpioenen gaan in de speciale terrariums, met rotsformatie en zanddetails, op zoek naar een veilige, warme plek. Op dat moment kleuren de ogen van de spinachtige blauw. Wanneer je ze op hun rug duwt, kleuren de ogen groen en gaan ze op verkenning uit. Kleuren de ogen rood? Pas dan op, dan gaan ze in de aanval!

Verkrijgbaarheid Wild Pets Spinnen en Schorpioenen

Vanaf dit voorjaar zijn de Wild Pets Spinnen en Schorpioenen verkrijgbaar bij de verschillende speelgoedwinkels. De Wild Pets Spin en Schorpioen hebben een adviesverkoopprijs van €17,99 en wordt geleverd inclusief batterijen. De Wilds Pets Terrarium inclusief een spin heeft een adviesverkoopprijs van €29,99. Het Terrarium bevat een handvat, zodat je jouw Wild Pets overal eenvoudig mee naar toe kunt nemen.

Wild Pets Spinnen en Schorpioenen

Dit vind je misschien ook leuk...