Sweet Talking Pets

Sweet Talking PetsDit voorjaar lanceert Big On Toys Innovation de Sweet Talking Pets. Deze schattige puppy’s, kittens en een konijntje horen bij de collectie van Little Live Pets en zijn superlief, aaibaar, knuffelbaar, rennen door het huis en kunnen kletsen!

Over Sweet Talking Pets

De collectie van deze nieuwe schattige diertjes bestaat uit drie puppy’s, twee kittens en een konijntje. Ze reageren en klinken als echte huisdiertjes. Verder luisteren deze schattige diertjes naar je, praten ze terug en maakt ieder diertje zijn eigen unieke geluidjes.

Sweet Talking PetsDankzij het speciale mandje, kunnen deze leuke diertjes in stijl met je mee reizen en neem je ze gemakkelijk overal mee naar toe. Deze mandjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, je kind kan dus kiezen voor zijn of haar lievelingskleur!

Speel met de Sweet Talking Pets. Des te meer je deze diertjes vertroetelt, hoe speelser deze huisdieren worden en hoe meer geluidjes ze kunnen maken. De Sweet Talking Pets knuffelen graag, maar kunnen ook erg ondeugend en slim zijn. Ze kunnen zelfs de woordjes die jij uitspreekt herhalen.

Sweet Talking PetsMet deze diertjes haal je de ideale huisdieren in huis. Kinderen zijn er niet allergisch voor, ze hebben geen eten of drinken nodig en verharen niet. Deze unieke lijn van elektronische huisdieren laten kinderen het plezier van een echt huisdier ervaren, zonder dat jij als ouder de nadelen er van ervaart.

Naast de Little Live Pets Sweet Talking Pets, biedt BOTI (Big On Toy Innovation) ook een lijn van muisjes, schildpadden en vogels. Genoeg dieren dus om uit te kiezen!

Verkrijgbaarheid Sweet Talking Pets

De Little Live Pets Sweet Talking Pets zijn vanaf het voorjaar van 2016 verkrijgbaar bij onder andere Bart Smit, Intertoys en Top1Toys. De Little Live Pets puppy, kitten of konijntje hebben een adviesverkoopprijs van €14,99. De adviesverkoopprijs voor het diertje inclusief het mandje is €24,99.

Sweet Talking Pets

Dit vind je misschien ook leuk...