Win Playlab Electro naar school

Win Playlab Electro naar schoolVanaf Augustus verkrijgbaar, maar nu al te winnen bij SpeelgoedMagazine.nl: Playlab Electro naar School! Playlab Electro naar school is een product van Koninklijke Jumbo. Wij hebben hier twee exemplaren van gekregen om weg te geven. Doe mee aan de win actie op SpeelgoedMagazine.nl en win Playlab Electro naar school.

Over Playlab Electro naar school

Playlab Electro naar school is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en combineert slimme elektronica met educatieve thema’s, zodat kleuters spelenderwijs zich kunnen ontwikkelen. Dit gebeurt door verbanden te leggen en te onthouden. In de doos van Playlab Electro naar school zitten twaalf kaarten met daarop vragen zoals ‘welke plaatjes horen bij elkaar’, ‘welke figuren zijn hetzelfde’ en ‘welk kleuren heeft het plaatje’. Met de electro pennen moet het kind de twee juiste plaatjes aan wijzen. Wanneer het antwoord goed is, gaat een lichtje branden en klinkt er een geluidje. Playlab Electro naar school is niet alleen educatief, maar ook erg leuk om samen met je kind te spelen voor wat quality time.

Win Playlab Electro naar school

Hoe kun je Playlab Electro naar school winnen? Dat kan op twee manieren, want we mogen twee exemplaren van Playlab Electro naar school weggeven!

1) Schrijf je in voor SpeelgoedMagazine.nl nieuwsbrief rechtsonder aan de website. Half juli wordt er een exemplaar onder alle nieuwsbrief inschrijvers verloot.

of

2) Like SpeelgoedMagazine.nl op Facebook. Half juli wordt een exemplaar onder alle SpeelgoedMagazine.nl fans op Facebook verloot.

Zo simpel kan het zijn!

De prijswinnaars worden op 17 juli 2014 zowel op deze pagina, als op de Facebook pagina van SpeelgoedMagazine.nl bekend gemaakt.

UPDATE 17-7-2014
De win actie is afgelopen en de twee winnaars zijn bekend:

Facebook winnaar: Jiska Seynaeve
Nieuwsbrief winnaar: Birgit de Groot

Van harte gefeliciteerd! Wij nemen contact met de prijswinnaars op zodat Playlab Electro naar school naar jullie verstuurd kan worden!

Actievoorwaarden Win Playlab Electro naar school

Door mee te doen aan deze prijsvraag ga je akkoord met de volgende actievoorwaarden:
– Iedereen kan aan beide prijsvragen meedoen;
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
– SpeelgoedMagazine.nl zal contact opnemen met de prijswinnaars om de prijzen uit te reiken;
– De gegevens van deelnemers zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en worden niet verstrekt aan de derde partijen (met uitzondering van het post bezorgende bedrijf met als enig doel om de prijzen op te sturen aan de deelnemers). Winnaars worden met naam bekend gemaakt op SpeelgoedMagazine.nl en de Social Media kanalen van SpeelgoedMagazine.nl. Inschrijvers voor de SpeelgoedMagazine.nl nieuwsbrief, zullen maandelijks een nieuwsbrief van SpeelgoedMagazine.nl ontvangen;
– Begindatum actie: 17 juni 2014. Einddatum actie: 16 juli 2014.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ria Theunissen schreef:

  Met dit Electrospel kan mijn kleinkind Fenne de traditie voortzetten.
  Dan wordt leren plots leuk. Ik en mijn kinderen hebben er zelf ook meegespeeld. Heel Leuk en handig zo’n spel bij oppasoma.

  Groet Ria

 2. marlies schreef:

  kan nergens een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief vinden

 3. admin schreef:

  Beste Marlies,

  het inschrijfformulier voor de nieuwsbrief vind je onderaan in de rechterkolom van de website.

  Met vriendelijke groet,
  Redactie SpeelgoedMagazine.nl / MO

 4. Anne de Waal schreef:

  Mee gedaan, erg leuk 🙂