Recensies Educatief Speelgoed en Brain Teasers

Recensies Educatief Speelgoed en Brain TeasersHier vind je diverse recensies over educatief speelgoed en brain teasers. Educatief speelgoed is speelgoed waar kinderen iets extra’s van kunnen leren. Denk hierbij aan het bouwen en ontwerpen van bijvoorbeeld een robot. Een Brain Teaser is een spel/puzzel waarbij je wordt uitgedaagd om de oplossing te vinden. In de recensies educatief speelgoed en brain teasers kom je erachter of het producten zijn waar je kind (of jij) iets aan hebt. Niet van al het educatieve speelgoed zal jouw kind worden uitgedaagd. Dit verschilt namelijk van kind tot kind.

Recensies Educatief Speelgoed en Brain Teasers

Het educatieve speelgoed en de brain teasers welke hier zijn beschreven, zijn getest door het testpanel van SpeelgoedMagazine.nl. Na het testen van het product worden de ervaringen en de verzamelde informatie verwerkt tot een recensie welke je hier kunt lezen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van ons testpanel? Lees dan snel de recensies educatief speelgoed en brain teasers!

Ben je op zoek naar onze mening over een bepaald spel, maar kun je het niet zo snel vinden? Gebruik dan de zoekfunctie rechts bovenaan deze website.

De onderstaande lijst met recensies proberen we regelmatig aan te vullen met onze mening over nieuwe brain teasers en educatief speelgoed. Blijf ons daarom volgen voor nieuwe updates en blijf op de hoogte van de nieuwste producten die wij mogen testen en beoordelen.

Recensie Engino Inventor 30 in 1

Recensie Engino Inventor 30 in 1

Naam: Engino Inventor 30 in 1 Producent: Engino Adviesverkoopprijs: €43,95 Leeftijdscategorie: 6-14+ Verkooptekst fabrikant: Play to invent. Dertig gemotoriseerde modellen om te bouwen! Van auto's tot vliegtuigen. Klopt dit? Jup, en superleuk om mee te spelen. Recensie Engino Inventor 30 ...
Verder Lezen
/ / Educatief, Engino
Robotron Robotica RoboTami Creative

Recensie Robotron RoboTami Creative Robotica

Naam: Robotron RoboTami Creative Robotica Producent: Robotron Adviesverkoopprijs: €199,95 Leeftijdscategorie: 8+ Verkooptekst fabrikant: Creatief en educatief! Dat is deze programmeerbare set voor de professionals onder de robotica. Klopt dit? Voor de volle 100%! Recensie Robotron RoboTami Creative Robotica Wie kent ...
Verder Lezen
/ / Educatief, Robotica
Recensie Planbordset Morgenster

Recensie Planbordset Morgenster

Naam: Planbordset Morgenster Producent: Tricksy Adviesverkoopprijs: €39,95 Leeftijdscategorie: 3+ Verkooptekst fabrikant: Een magnetische planbordset voor kinderen. De set bevat een planbord en een basisset met 81 magnetische pictogrammen. Klopt dit? Volledig, en het bord wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor aan ...
Verder Lezen

Bekende Merken Educatief Speelgoed en Brain Teasers

Er zijn verschillende merken en fabrikanten die Brain Teasers en Educatief Speelgoed produceren. Hieronder vind je een lijst met door ons geselecteerde merken, waarvan wij vinden dat ze goed educatief speelgoed en/of brain teasers produceren. Vanzelfsprekend betekend dit niet dat de merken die niet aanwezig zijn in deze lijst slechte producten maken. Het kan heel goed zijn dat we van deze merken nog geen producten hebben kunnen testen en wij hier dus nog geen mening over kunnen vormen.

Bekende merken Educatief Speelgoed en Brain Teasers volgens de redactie van SpeelgoedMagazine.nl:
– Goliath Games
– Koninklijke Jumbo
– IQ Spellen
– Tantrix

Deze lijst met merken wordt regelmatig bijgehouden door de redactie van SpeelgoedMagazine.