Recensie Kleine Avonturen voor Ouder en Kind

Naam: Kleine Avonturen voor Ouder en Kind
Producent: Het Kleine Avontuur
Adviesprijs: €12,95
Leeftijdscategorie: 4-99 jaar

Verkooptekst fabrikant: Beleef SAMEN mooie, maffe en wonderlijke avonturen!
Klopt dit? Je beleeft de avonturen samen. Superleuk om samen met je kind een momentje te pakken waarbij je echt tijd voor elkaar hebt.

Recensie Kleine Avonturen voor Ouder en Kind

Recensie Kleine Avonturen voor Ouder en KindWat is er leuker dan iets te ondernemen samen met je kind? Gewoon omdat het kan. Maar wat is leuk en uitdagend om te doen, iets wat jullie nog nooit eerder samen hebben gedaan? Het spel Kleine Avonturen voor Ouder en Kind geeft je inspiratie. Pak een activiteitenkaart en laat je verrassen. Beleef samen creatieve, actieve, liefdevolle en lekker gekke avonturen!

Over Kleine Avonturen voor Ouder en Kind

In het blik waarin het spel Kleine Avonturen voor Ouder en Kind verpakt zit vind je 44 activiteitenkaarten om samen met je kind te doen. Iedere kaart bevat een opdracht waarbij je tijd voor elkaar vrij maakt. De opdrachten zijn afwisselend en kunnen een knutselopdracht, een kookopdracht, een er op uit in de natuur opdracht en nog veel meer soorten opdrachten bevatten.

Het spel Kleine Avonturen voor Ouder en Kind kan op ieder moment dat jullie willen gespeeld worden. Je kunt het inzetten als beloning, als extraatje of wanneer jullie het samen gewoon verdiend hebben.

Recensie Kleine Avonturen voor Ouder en KindOm te beginnen spreid je alle kaarten uit op een tafel. Dit kan met de opdrachten zichtbaar of onderste boven zodat de opdrachten niet te zien zijn. Samen kies je nu een kaart uit en beloof je elkaar dat jullie deze opdracht gaan uitvoeren. Pak de kaart, lees de opdracht samen hardop voor en laat je verrassen!

Samen bespreek je vervolgens hoe jullie deze opdracht gaan uitvoeren, waarna het gezamenlijke avontuur start. Geef elkaar de ruimte om met de meest geweldige ideeën te komen en ga mee in elkaars fantasie en wensen. Op deze manier beleef je samen creatieve, actieve, liefdevolle en lekker gekke avonturen. Een herinnering om nooit meer te vergeten!

Voorbeelden van opdrachten: maak een fantasie-eiland van een oude tuin pot, ga kamperen in huis of creëer een restaurant.

Conclusie recensie Kleine Avonturen voor Ouder en Kind

Recensie Kleine Avonturen voor Ouder en KindDe opdrachten in dit spel zijn erg leuk en kunnen veelal worden uitgevoerd met spullen die je in en rondom het huis hebt staan. Het kan zijn dat je iets niet in huis hebt en het nog aan moet schaffen, maar dan zal het iets zijn wat je zeker vaker zult gaan gebruiken zoals schmink.

Iedere activiteitenkaart bevat een opdracht en wordt gesierd door een speelse illustratie die met de opdracht te maken heeft. De activiteitenkaarten zijn gemaakt van stevig papier.

De kaarten zitten verpakt in een stevige blikken verpakking met deksel en worden op hun plek gehouden door een insert. De kaarten zijn gemakkelijk uit het blik te halen.

Sommige opdrachten zijn simpel, andere wat ingewikkelder. Maar wat voor opdracht het ook is, het zijn leuke opdrachten om uit te voeren en het allerleukste is dat je de opdrachten samen uitvoert! Het is enorm leuk om te zien met wat voor ideeën je kind komt om een bepaalde opdracht uit te voeren. Dat is genieten van elkaar.

Kleine Avonturen voor Ouder en Kind is zeer gevarieerd qua opdrachten en is goed geprijsd. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl kan de recensie Kleine Avonturen voor Ouder en Kind enkel waarderen met het hoogste rapportcijfer: een zeer verdiende tien.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...