Release South Park – The Stick of Truth

Release South Park – The Stick of TruthGame uitgever Ubisoft maakt bekend dat vanaf 6 maart de nieuwe game South Park – The Stick of Truth in Nederland uitgebracht wordt voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Over de release South Park – The Stick of Truth

Deze videogame met de South Park helden in de hoofdrol moet je South Park redden. Stan, Kyle, Cartman en Kenny gaan gezamenlijk op avontuur. Volgens het verhaal is het al duizenden jaren oorlog tussen de mensen en de elfen. Deze vete tussen de mensen en elfen gaat om de oh zo beruchte ‘Stick of Truth’. Het is aan jou in deze game om de Stick of Truth te vinden. En om met de woorden van de South Park inwoners te spreken: lukt het je niet, dan ben je een loser!

Je kunt in dit spel spelen met één van de bekende South Park karakters met een miljard verschillende kleding- en wapencombinaties. Terwijl je als één van de South Park figuren het spel speelt, wordt je geholpen door de andere South Park personages.

Waarschijnlijk is het overbodig om te vermelden, maar de game South Park – The Stick of Truth is geschikt bevonden voor gamers van 18 jaar en ouder. Natuurlijk in verband met de grove taal van de South Park figuren zoals iedereen bekend is.

Over South Park

South Park is wereldwijd een bekende animatieserie waarin Stan, Kyle, Cartman en Kenny de hoofdrol spelen. De makers van South Park maken regelmatig grove grappen, zetten bekende mensen voor paal in de serie en draait alweer 17 seizoenen. South Park heeft zelfs al verschillende belangrijke TV prijzen gewonnen waaronder meerdere Emmy’s.

Over Ubisoft

Ubisoft, de uitgever van South Park – The Stick of Truth is wereldwijd één van de grotere game uitgevers en distributeurs. Met 29 kantoren verkoopt Ubisoft in ruim 55 landen haar games. In het boekjaar 2012-2013 boekte Ubisoft een omzet van 1,2 miljard Euro.

Dit vind je misschien ook leuk...