Ultra Street Fighter II

Ultra Street Fighter II - The Final ChallengersBinnenkort kun je oude tijden herleven met Ultra Street Fighter II op de Nintendo Switch. Ultra Street Fighter II: The Final Challengers is vanaf 26 mei 2017 beschikbaar voor de nieuwe game console van Nintendo. Deze uitgaven van Capcom komt beschikbaar in Europa en Australië.

Over Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

In Ultra Street Fighter II: The Final Challengers wordt je teruggevoerd naar waar het allemaal mee begon. Maar dan met nieuwe besturingsopties, verschillende spelstanden, online ondersteuning en de introductie van een Lite-besturing voor beginners. Met dit spel kun je het klassieke Street Fighter gevoel van vroeger opnieuw beleven, maar dan in een modern jasje.

Strijd tegen elkaar middels de Joy-Con Controllers wanneer het Nintendo Switch-systeem in de houder zit of werk samen tegen de computer in Buddy Battle. Wat leuk is aan de Nintendo Switch, is dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Hierdoor kun jij je vaardigheden ook tegen andere spelers beproeven op locatie in bars, op campings of waar dan ook. Plaats het Nintendo Switch systeem in tafelstijl rechtop, geef een andere speler de tweede controller en jullie zijn er klaar voor!

In de strijd om het tweede World Warrior toernooi in Ultra Street Fighter keren de zeventien klassieke personages uit het originele spel terug om tegen elkaar te vechten. Ook zijn er twee nieuwe karakters toegevoegd aan dit spel: Violent Ken en Evil Ryu. Violent Ken is een speler die is gehersenspoeld door M. Bison. Evil Ryu is de vorm die Ryu krijgt nadat hij is bezweken voor de duisternis.

Ultra Street Fighter II - Screenshot

Wanneer jij je favoriete personage hebt gekozen, ben je er klaar voor om je vechtkunst te beproeven in de verschillende spelstanden.

Arcade
In de Arcade spelstand moet je als speler twaalf vechters verslaan om World Warrior Kampieon te worden.

Buddy Battle
In deze spelstand moet je met een vriend samenwerken in intense gevechten, waarbij je nieuwe combo’s voor twee spelers kunt gebruiken en tegenstanders van twee kanten kunt aanvallen.

Versus
Hiermee kun je lokaal tegen een vriend of de computer strijde. Of ga online en vecht tegen de beste spelers in klassementen,

Trainingstand
Hierin kun je goed oefenen. Poets oude vaardigheden op of leer nieuwe acties.

Way of the Hado
Deze nieuwe spelstand is schitterend. Hierin kun je in een uniek, eerstepersoons perspectief ervaren hoe het is om Ryu te zijn. Je kunt de bewegingsbesturing gebruiken om als Ryu acties uit te voeren en je vijanden te vellen.

Wanneer je net met Street Fighter begint en nog niet zo goed bent maar het wel wilt opnemen tegen meer ervaren spelers, heeft de optie om voor de Lite-besturing te kiezen in plaats van de Pro-besturing. De Lite-besturing laat je speciale acties of supercombo’s uitvoeren door op het touchscreen of een enkele knop te drukken. Bij de Pro-besturing gaat dit wat lastiger, doordat hier de klassieke knoppencombinaties vereist zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...